torsdag 7 maj 2009

Nya bromsbelägg i värsta stormen


Har ni läst Denise Rudbergs andra böcker och gillat dem måste ni absolut läsa Åse, den sista delen i den löst sammanhängande trilogin där Jenny S och Matilde är de tidigare utgivna böckerna. Perfekt slappaläsning där du förflyttas till Åses överklassliv som är fyllt av fester blandat med mer eller mindre lätta livsval som hon och hennes sköna medkaraktärer ställs inför, en riktig chicklit bok med andra ord som roat mig den sista veckan!!

Vill börja med att tacka för alla omtänksamma och uppmuntrande kommentarer jag fått de sista dagarna, är så tacksam för att ni tagit er tid att sända mig en tanke, det betyder otroligt mycket för mig.

Vädret har idag växlat mellan spöregn och solsken och under kvällen har det blåst upp till värsta stormen, värmen har lämnat med besked lämnat Västkusten och det känns nästan höstligt ute efter de senaste veckorna vackra vår- och sommarväder som man blivit bortskämd med.

Min bil har nu ikväll äntligen fått nya bromsbelägg så nu kan jag känna mig trygg igen när jag är ute och åker, behöver i alla fall inte bekymra mig över dåliga bromsar. TACK sambo och pappa för hjälpen. Vinterdäcken är också avtagna och sommardäcken är nu på plats, en vecka för sent jag vet, men bättre sent än aldrig...

Det kommer bli en tidig kväll för min del idag, har sovit riktigt dåligt i natt så ögonen går i kors alla redan. När sista tvättmaskinen är färdig och upphängd hoppas jag på att få somna gott och att bli road av några trevliga drömmar...

5 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej Bella!
Vad gullig du är som skriver så fint hos mig!
Skönt att du fått bromsarna fixade. Känns olustigt när man vet att sådant inte här helt OK! Måste köpa boken, har lästa alla de andra och blir jättenyfiken på denna! Det är så trist här att man inte kan få tag på svenska böcker och det är för dyrt med portot att skicka hit. Man får tokköpa när man är hemma några gånger om året, men då blir man snål för då måste barnen ha böcker först. Tur att det finns pocket.
Nu ska jag sova. Vi har haft sommar idag och värmen har nog gjort att jag är helt slut!
Kram
Helena

Ann-Louise sa...

Har inte läst böckerna än. Ska komma ihåg tipset!
Skönt höra att du bestämt dig för att gå vidare och inte sätta dig ner och deppa ihop! Bra att ändå veta och sen gå vidare. Nu finns bara uppåt som alternativ!!

Hoppas du får sova bättre i natt.

Kram

Miia - There´s no place like home sa...

Superkul att piffa!! :)

Hoppas du somnar gott ikväll & drömmer söta drömmar - det är du värd! Kraam

Stjärnor & Champagne sa...

Har läst alla böcker av henne så den här måste jag självklart läsa. Hm har redan en stor hög jag måste klämma. Åka från Ikea utan något? Det går inte, vi har ju Ikea också i Linköping tar 5 minuter för mig att ta mig dit. Åh har dom vita galgar, måste kolla. Jag gillar din inställning, du verkar så stark. Go girl....Vad skönt att bilen är lagad.
Suss gott...

Kram anne

A home far away sa...

Precis vad jag behöver, bra boktips inför semestern i Sverige!!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore