tisdag 26 maj 2009

Lite bilder från i lördags...


Levande ljus....


... och tänd brasa från lördagskvällen efter flytten...


Våra nya sköna Ektorpsfåtöljer från Ikea...

Det är mycket kvar att pyssla med i vardagsrummet innan det är färdigt, men lite blommor och ljusstakar från lägenheten får höja mysfaktorn tills det finns tid att göra klart...

Mamma hade med sig lavendel och snöstjärnor som hon planterade i våra krukor som säljarna lämnat kvar på framsidan...

Två söta grodor i Buddha-stil möter numera våra gäster...

Här är några bilder från i lördags, har fortfarande inget internet hemma därav den dålia uppdateringen här, men förhoppningsvis så ska vi få det imorgon, håller tummarna!!! Det är helt galet vad tomt det känns när man inte kan blogga, eller läsa bloggar som vanligt, och när man inte har internet inser man vad mycket man använder det till. Vi har lite problem med vattnet som är gult och det första man gör är ju att gå ut på internet för att söka information, så utan internet blir mycket helt enkelt lite omständigare. Samtidigt så får man sig ju en liten tankeställare, då vi fram tills inte allt för många år sedan klarade oss väldigt bra utan nätet.

Tiden bara försvinner känns det som, det är gräsmattor som ska klippas, lådor som ska packas upp och inte minst en lägenhet som ska städas tills på måndag. Tanken är att vi ska åka in ikväll och börja, hade varit skönt att få det gjort innan helgen så man kan koncentrera sig på huset därefter.
Nu är det i alla fall dags att gå och vila så att jag orkar göra något ikväll!!

5 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Tack så mycket, jag mår bättre idag som tur är!
Gud så fint ni får det! Ser så mysigt och ombonat redan! Måste kännas bra.
Bra att säljarna lämnade krukorna - plåster på såren efter golvmissen...;)

Kram

Ingrid sa...

Vilka fina bilder, det så så mysigt och hemtrevligt ut.

~Livet i byn

♥ Fyra årstider sa...

Man kommer långt på bara mys med ljus.
Kram Lotta

Viktoria sa...

Ojojoj vad fint det blev!!! Du är väldigt duktig på o höja mysfaktorn ;) Älskar ljus jag med så har allt några stycken! STORT lycka till nu med hus o allt från oss!

VITA NYANSER sa...

Oj vad FIIINT ni har fått det!!! Har kikat på allt som ni har gjort, oj vad ni har hunnit med mycket på den här tiden!!! Väl värt all möda! Ni har det ju jättemysigt, vad härligt med den öppna spisen mitt i.

Ha det bra!
Kram L-L