söndag 24 maj 2009

Nu är vi på plats...

Nu är vi äntligen på plats i huset efter en lång flyttdag igår. Tack snälla ni som hjälpte oss med allt ifrån att bära möbler och flyttkartonger till god mat som det bjöds på och inte minst städning i huset. Tyvärr så var det inte så städat som man önskar när man flyttar in, men då vi trivs jättebra i huset och känner oss som hemma känns det som ett mindre eller snarare inget problem. Vi har sällskap av en mängd ouppackade flyttlådor för tillfället, men möblerna i kök och vardagsrum är på plats liksom sängen så nu kan vi i lugn och ro packa upp och placera var sak på sin plats. Det ska rensas och slängas en del också är tanken.

Jag hade packat en flyttlåda med ljusstakar och blommor som vi plockade fram igår kväll när våra familjer åkt hem för att få lite hemtrevligt, så med lite levande ljus och en brasa tänd i öppna spisen så hade vi en mysig första kväll i huset. Idag har vi fortsatt att packa upp och lämnat tillbaka innerdörrarna som inte passade och lite annat småplock. Har tagit det ganska lugnt då vi är trötta efter en veckas renovering och flytt så en trevlig fika vid lunchtid var perfekt sysselsättning denna söndag. Några goda vänner kikade förbi och hade med sig fina inflyttningspresenter, Tack!!
Som så många andra har vi problem med internet nu när vi flyttat därav den dåliga uppdateringen här på bloggen, sitter och surfar med mobilen som uppkoppling nu och den orkar inte med att föra över bilderna som jag tagit i helgen, ska försöka fixa detta under morgondagen så att jag kan visa er hur vi fått det.
Nu blir det en stund i en av våra nya fåtöljer och sen är det dags att krypa i säng för att orka upp till jobbet imorgon...

3 kommentarer:

Miia - There´s no place like home sa...

Vad kul med alla bilder ifrån renoveringen! Det ser ut att bli superfint & härligt att ni redan är på plats i huset.

Ser framemot fler bilder! ;) Kramar

Nettan sa...

Lät som en mysig första natt i huset.
Skönt att ni nu är på plats, nu är det bara att bo in sig =)
Kram Nettan

Maria sa...

Hoppas att det går bra med uppackning och boning i nya huset. Ska bli spännande att få se lite bilder.

Ha en fortsatt fin vecka.
Kram Maria