måndag 4 maj 2009

Är picknick sugen...


Fin picknick-korg som finns på Åhlens för 250 kr...

Efter att ha suttit och läst bloggar om alla härliga utflykter som gjorts i helgen blev jag så sugen på att ge mig iväg på en liten picknick-utflykt, en filt i den gröna vid en vacker plats, gärna nära havet med trevligt sällskap och en picknick korg fylld med läckerheter för smaklökarna. Det är vad jag skulle velat gjort denna måndagkväll...

Någon picknick har det inte blivit, men däremot ett besök av den trevliga tjejen som köpt vår lägenhet. Det blev en liten rundtur i föreningens gemensamma lokaler och hon fick möjlighet att mäta lite. Hon verkade nöjd och glad över sitt köp och jag tror och hoppas hon kommer trivas i sin nya bostad.

Nu känns det att dagen då vi får tillgång till huset börjar närma sig och imorgon ska vi åka dit och lämna ett handfat som en rörmokare ska installera i badrummet på mellanvåningen då säljarna tar med sig det gamla som är handikappsanpassat. Ska så klart passa på att kika runt lite i det som snart kommer bli vårat hus. Vet att det blir mycket skrivande om huset för tillfället här i bloggen, men det är det som upptar mycket tid och tankar för tillfället så det får helt enkelt bli så och det är ju frivilligt att läsa.

Sitter och tittar på Nytt Läge på trean, och ser med spänning fram emot att se resultatet av Tom:s renovering av en övervåning samtidigt som jag vill önska er en trevlig kväll!!

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Attans, var är min katalog?? Och jag som har anmält att jag vill ha den tidigare. Vad spännande med hus. Skall bli kul att få se lite på bloggen.

Kram Annne

Malena sa...

Jag tittar också på Toms renovering :-) Din picknick vid havet hade passat bra den här usla måndagen...

Vitt och Blått sa...

Trevlig kväll själv! Såg att Tom inrett med samma burkar som jag såg på Mique förra veckan! Det blev inget köp då, men kanske innan jag slutar kursen, får ta mig en tur på alla trevliga affärer! :) Picnickkorgen är mysig, har spanat in den jag också.. Ha en bra vecka - kram E

Helenas loggbok sa...

Vilka gulliga pick-nick korgar! Jag har något liknande men den är inte så praktisk, för innan man ens har lagt i maten så är den full med gulliga små tallrikar. muggar och bestick. Sen måste man ändå ha en annan korg för maten! Men ska det va snyggt så får man väl ha överenseende med det - hi. hi!
Oj då, redan höstkatalogen.... känns rätt avlägset, men man är väl där fortare än vad man anar...
Ha det gott!
KRam
Helena i Luxemburg

Caroline sa...

Vad spännande med husköp! Underbart att flytta till hus och trädgård nu när sommaren kommer :-) Då kan ni ju duka upp till picknick och mysa i trädgården när andan faller på ;-)

Trevlig kväll, kram!

Miia - There´s no place like home sa...

Jag tycker om att läsa om huset! :)

Blev faktiskt förvånad över att hitta spegeln på ÖB - men kul att man kan bli överraskad av dem också ;) Superbra pris också ju!

Kraam

Signe 1 sa...

Tack för ditt besök hos mig! Vad spännande med hus, vi har ju precis flyttat in och det är en speciell känsla:-) Kram Sofia

Zandra sa...

Åå en härlig varm sommar picknick ute i det gröna vore inte helt fel :-)
Men snart kan de ju bli verklighet, så fort den härliga somamr värmen kommer hihi,
Hoppas du får en bra vecka!
Kramar