måndag 4 maj 2009

Höstkatalogen är här...


Nya amelia och inte minst höstkkatalog från H&M...

Måndag igen och en ny vecka har startat, och även idag skiner solen från en klarblå himmel och det är nästan så man börjar fundera på vad vi får för väder i sommar, nu när vi haft så många fina soldagar i april och maj. Men bort med negativa tankar, självklart kommer det bli kanonväder HELA sommaren också!!

Nya Amelia och inte minst H&Ms höstkatalog låg och väntade i brevlådan när jag kom hem ifrån jobbet. Vet dock inte om jag är så sugen på att handla höstkläder i början på maj, men man ska aldrig säga aldrig... 10 % i rabatt är det på alla beställningar som görs innan den 18 maj, och varorna levereras i börja av augusti, alltså mitt i semestern!

Nu är det vila som gäller för min del och senare ikväll kommer köparen av vår lägenhet hit att mäta lite och titta på förråd och tvättstuga så det blir kvällens aktivitet.

Hoppas ni har en bra dag och att solen skiner även på er denna deklarationsmåndag!!

4 kommentarer:

anna sa...

Åh H&M höst, vad spännande :-)
Hoppas jag får den i brevlådan i morgon.

ha en hälig kväll
kramar

Malena sa...

Usch och fy för höstkatalog :-)

Ann-Louise sa...

Ja altanen kommer nog bli klar ganska snart hoppas jag. Maken är fotbollstränare på rätt hög nivå och inte hemma så många kvällar...men han tar lite ledigt från jobbet.

Jag fick ingen katalog idag men visst är det skumt med höstkläder på våren :). Amelia ser spännande ut. Carina Berg är nog en av Sveriges vackraste kvinnor tycker jag.

Ha en bra kväll själv.

Kramar

Ingrid sa...

What!! Vi har ju inte ens vår ännu och så skickar dom ut höstkatalogen? Fattar inget alls...de bor nog inte i Lappland i alla fall ;0)

~Livet i byn