söndag 3 maj 2009

Ny soffa och Tylösand...


Så här kommer vår nya soffa att se ut, den kommer bli nästan fyra meter bred och ha en schäslong vid varje sida och tre sitsar däremellan. Ber om ursäkt för det riktigt dåliga fotot, svårt att fota svart vid ett stort fönster när solen visar sig från sin bästa sida...


Tylösand...


... blev nästa stopp på vår lilla endagstripp neråt i landet...


Klarblå himmel och härliga vita sandstränder nästan så långt ögat kan nå...


Fotot är taget en bit ut i havet...


Var ju självklart tvungen att bada fötterna...


Hade jag haft med mig badkläder så hade det garanterat blivit premiärdopp för min del!!


Dagens lunch blev en sallad från Ica...


Till efterrätt en bägare med tre kulor i favoritsmakerna, choklad, blåbär och melon!

Gårdagens lilla tripp till Halmstad resulterade i en beställd soffa och en härlig lunch på Tylösand. Anledningen till att vi åkte till Halmstad var för att titta på en soffa som vi hittat hos ett företag som heter Tiwest på nätet, företaget importerar soffor och säljer direkt till kund, då mellanledet till butik försvinner blir priset därefter. Vår soffa med dubbla schäslonger och tre sitsar däremellan kommer kosta 9 500 kr. Vi åkte ner för att försäkra oss om att soffan verkligen motsvarade våra förväntningar vad det gällde utseende och det är ju ändå rätt viktigt att en soffa är skön att sitta i och dessa krav uppfylldes, så det blev till att välja klädsel då företaget utan tvekan var seriöst, detta var något vi ville kolla också innan vi beställde. En svart soffa är nu beställd och kommer levereras om 2-3 veckor.

Efter att ha beställd soffan var det hög tid för lunch så vi åkte ner till Tylösand och stannade till på en Ica affär på vägen och köpte med oss var sin kycklingsallad som vi sedan satte oss på stranden och åt i ett härligt solsken bland solbadande människor denna 2:a maj. Det fanns de som badade och jag hade utan tvekan gjort det om jag haft badkläder med mig, är inte direkt någon badkruka har alltid älskat att bada och det brukar spela mindre roll om det är kallt eller varmt i vattnet. Fick nöja mig med att bada fötter och smalben igår. Längtar så till sommaren när det blir dagar som dessa...

Gillar Tylösands långa vita fina sandstränder, men jag tror ändå jag föredrar norra Bohusläns kala klippor, i alla fall när det gäller båtliv, men det blev en perfekt ledig dag där våra förhoppningar vad det gällde vår nybeställda soffa infriades och som bonus blev det en härlig lucnh på Tylösand i det vackra sommarvädret!!

7 kommentarer:

jessi sa...

Tylösand är så vackert med sandstranden! Er soffa var ju jättefin och bra pris med! Kul för er!

ha en skön söndag!

Livet i byn sa...

Åh vilka härliga strandbilder. Det är annat än här hos oss i norr!!

Soffan ser så fin ut, liknar våran som vi har hemma lite men vi har inte tyg.

~Livet i byn

Sue sa...

Vilka kanon bilder och jag förstår att du ville hoppa i!!!!! Hade jag oxå gjort!!!!!

Super snygg soffa föresten....vi har nåt liknande.

Tack för titten hos mig. Visst var presenten fiiiin!!!

Hoppas dagen blir fin för dig!!

Kram

Miia - There´s no place like home sa...

Soffan ser riktigt snygg ut! Billigt också och vilken snabb leverans! Vi väntar på vår soffa och leveranstiden är på 6-8 veckor.

Er roadtrip till Halmstad ser riktigt mysig ut! Härligt att luncha vid stranden när det var så fint väder igår.

Kraaam

Ann-Louise sa...

Vad kul att den motsvarade era förväntningar, nu är det bara att vänta. Stor soffa - ni kommer må som prinsar och prinsessor i den!!

Jag har varit i Tylösand en gång och då regnade det oavbrutet i flera dagar. Vi tältade....måste jag berätta att vi slet in tältet i bilen och åkte raka vägen hem... Borde ge det en andra chans tror jag när jag ser dina bilder!

Kram

VITA NYANSER sa...

Åh, Tylösand är så underbart! jag har bott vid grannstranden, Mellbystrand, så himla fint! Vad kul att du visar bilder från havet, älskar det.

Kul att du kikade in till mig.
Kram l-l

Emma sa...

Hej igen, såg nu att du varit och provat soffan! (Skrev nyss en kommentar i ett tidigare inlägg) Går den att jämföra med någon modell på typ Mio eller Ikea? Mjuk, hård..? Skulle verkligen uppskatta all möjlig hjälp, har inte möjlighet att åka hela vägen till Halmstad för att provsitta tyvärr... (bor i Stockholm). Maila gärna på emmatarandi (snabel-a) hotmail (punkt) com om du har tid och lust! Som sagt, alla åsikter, kommentarer, liknelser etc är av enormt värde för mig!