fredag 8 maj 2009

Essence-önskan

Tycker att Iittalas glas i Essence-serien är så snygga och de står högt upp på min önskelista...
God Morgon!
Så var det fredag igen och veckan har som vanligt bara försvunnit, frågar mig återigen vart tar tiden vägen... Det har varit en omtumlande vecka så det ska bli skönt med lite helgledighet som bl a kommer innehålla födelsedagsfirande av min älskade pappa och på söndag måste jag ta tag i flyttlådorna, som ska fyllas vilket innebär att skåpen här hemma förhoppningsvis ska bli mer eller mindre tomma. Tänk att det i dag är exakt en vecka tills vi får vårat hur!!!

Iittalas glas i Essence-serien är mina absoluta favoriter för tillfället och står högt upp på önskelistan, gissa om jag blev glad när sambon såg glasen i något program på tv och kommenterade vad snygga de var och att han gärna skulle vilja ha dem i sitt hem för att det förutom att vara snygga även är goda att dricka ur, det finns med andra ord hopp om att Essence-glas kommer att få flytta in till oss.
Nu måste jag rusa till jobbet samtidigt som jag önskar en riktigt trevlig fredag!!

14 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Åh det är ju så spännande innan man ska flytta, det brukar pirra i kroppen. Vad kul för dig att det händer något positivt, du är verkligen värd det!

Ha en superskön fredag och hoppas du sover gott....

Kram l-l

millandante sa...

Hej!
Hittade precis hit och har suttit och läst en stund... får så många tankar... och vill säga tack för att du bjuder på allt detta!
Jag återkommer till din fina blogg!
Mvh Milla

jessi sa...

ja glasen är fina!

Ha en härlig helg vännen, jag tänker på dig o önskar dig allt gott!

kram

Mia sa...

Hej
Hittade just hit genom en väns blogg. Har läst lite om hur du har det. Tack för att du är så ärlig och öppen. Jag tror att det hjälper många! Vad glad jag blir att se att du jobbar halvtid. Hoppas du fortsätter orka göra det! Jag tycker du är stark som orkar göra det!
Jag har själv IBS och har haft i många många år, med illamående, knäpp tarm osv osv. Jag har nu börjat äta en låg dos av SSRI, det är en ny upptäckt av läkarna att det kan hjälpa. Jag tycker att det hjälper bra än så länge. Det är ju många andra saker i livet som påverkar hur magen mår när man har IBS, men SSRI hjälper till viss del. Jag mår inte illa varje dag längre, utan bara ibland. Jag kan fortfarande inte äta vad jag vill, men det gör inget, bara man slipper må kräkilla varje dag. Hoppas att du också får det, för jag har hört att det har hjälpt många med IBS! Ta hand om dig. Kommer fortsätta följa dig!
Kramar Mia

Malena sa...

Japp, så snygga! Var tvungen (!) att köpa bubbel idag på bolaget så jag kan få använda även champagneglasen i helgen :-) Rödvinsglasen har vi sedan tidigare då vi fick i bröllopspresent.

Hoppas du får en toppenhelg!
Kram!

Ann-Louise sa...

Ja de är fina. Kolla på Fabriksbutiken. Där brukar de ha bra pris på dem.

Hoppas du får en fin och skön fredagskväll.

Stor kram

Miia - There´s no place like home sa...

Grymt snygga! Jag är sugen på champagneglasen från den serien. Skulle absolut inte tacka nej till vinglasen heller, men sånt har vi gott om här hemma :)

Du kanske kan få vinglasen i inflyttningspresent?! Se till så att alla dina vänner vet att du trånar efter dem ;)

Kram!

Zandra sa...

Åå jag tycker oxå väldigt mycket om Ittalas Essence glas. Nåt jag hoppas på att införskaffa snart iaf ..
Hoppas du haft en bra dag på jobbet och att du får en bra helg!
Kramar

Helenas loggbok sa...

Vad spännande med flytten. Jag kan fundera i timmar på var jag ska ställa vad och det är så roligt. Skönt kanske att få något annat än sjukdomar och elände att tänka på!

Glasen är jättefina! Unna dig dem!

Ha en skön helg!
Kram
Helena

VITA NYANSER sa...

Jag igen....Tack goa för din fina kommentar hos mig.

Trevlig helg!

sand mellan tårna sa...

Ville bara kika förbi så här på fredagskvällen och säga trevlig helg.

Kram Linda

homebylina sa...

Fina glas! Hoppas du får en skön och avkopplande helg, trots lite packning =)Kram Lina

Stjärnor & Champagne sa...

Har rödvinsglasen fast vi dricker alltid vitt vin. Det som är farligt med dom är att dom är så stora och att maninte skall hälla för mycket i dom. Man får liksom ingen riktig koll. Har även några champagneglass. Rekommenderas verkligen.

Kramis Anne

Signe 1 sa...

Åhh vad spännande med flytt!!:-) Vet själv hur det kändes nu när vi flyttade till huset, man är så förväntansfull o pirrig:-) Ta hand om dig, Kram Sofia