tisdag 12 maj 2009

Dagens fynd och senaste nytt från F-kassan


Tapeten ovan är en kandidat till vår fondvägg i vardagsrummet då den gråa vi bestämt oss för var lite väl dyr. Kandelabern är köpt på Jysk för 25 kr!!! Hade velat ha två, men det fanns bara en kvar... Tack för tipset Lina!!
Ikväll gäller det, det är semifinal i årets Eurovision och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för Malena. Gillar låten och är inte det minsta orolig för Malenas framträdande, hon kommer fixa det galant, bara att hoppas på att låten och numret faller resten av Europa i smaken och att Sverige ikväll kvalificerar sig till lördagen final. Kommer självklart titta och hålla tummarna för att det går bra.
Det är mycket tankar och fokus på huset och den kommande flytten för tillfället, men självklart så finns det även en hel del tankar om framtiden vad det gäller hur mitt liv kommer se ut efter förra veckans besked. Jag satt i bilen på vägen hem från jobbet och funderade på hur länge sedan det var jag skickade in min överklagan till Försäkringskassan angående min indragna ersättning och kom fram till att det är nästan 2 månader sedan. Borde jag inte då få ett besked snart tänkte jag och döm om min förvåning när jag kom hem och hittade ett brev från Försäkringskassan i brevlådan. Blev dock ännu mer förvånad när jag inser att brevet jag fått bara är en bekräftelse på att min överklagan har kommit in... Bara att konstatera att det är ingen idé att ens bli upprörd eller förvånad vad det gäller Försäkringskassan. Bara att fortsätta vänta på besked... Det positiva är ju att jag ännu inte fått något avslag och det är BRA!!!
Nu ska jag kika på gårdagen inför Eurovison på datorn så jag är riktigt uppdaterad inför kvällens semi!

14 kommentarer:

Ingrid sa...

Suck, för oss tog det 8 månader innan FK handlade våran sons ärende om arbetsskada. Nu ligger visst handlägggningstiden på lite mindre men ändå, det är ju lång tid om man har räkningar att betala.

~Livet i byn

homebylina sa...

Hej Bella! Vad kul att du hann köpa en ljusstake på Jysk!! Min man fyller år till helgen så vi ska ha lite folk på mat på fredag, så då ska dom tändas =)Försäkringskassan....ja, vad ska man säga...man undrar i vilken verklighet de lever i??? Det är samma krångel när det gäller föräldrapenning, en gång tog de två månader innan jag fick pengar!! Vad vill dom att man ska göra, gå till soss eller??? Vi hade tur då att min man tjänade så bra! Kämpa på....jag vet lättare sagt än gjort men du finns i mina tankar =)Ja, ikväll blir det spännade och se om Marlena går vidare! Hoppas =))Kram, Kram Lina

Miia - There´s no place like home sa...

Vilket snyggt och billigt fynd du gjort! Bra där ;)

Jo, bloggpauser behövs då & då. Men nu är jag tillbaka med nya krafter ;)

Kramar!

Signe 1 sa...

Den där fondtapeten är superfin, det är en annan bloggtjej som oxå har den har jag för mig:-) Ja FK är inte världens mest snabbaste instans, jag vet, men jag hoppas så att det löser sig för dig tjejen! Kramis Sofia

VITA NYANSER sa...

Så fin den var, såg oxå det tipset här hos någon = ), så bra att få tips. Försäkringskassan är inte rolig att ha att göra med. Hoppas du får något besked snart, inte kul med indragen ersättning.

Tack för shopping-tipset i Göteborg, oj vad kul jag kan ha nu = ).

Ha det bra!
Kram l-l

Sofia sa...

Jo det är så härligt att veta att hela sommaren ligger framför oss. Man bli ju helt klart en mycket piggare peson när man får lite sol och värme. Tack för att du tycker om min stil hemma. Kram

bakmammorna sa...

tapeterna är kanonfina- vi har vänner med likadana :-) hoppas det löser sig med fk- stå på dig!

Anna sa...

Vilket fynd från Jysk!

Jäkla FK, så dåligt att handläggningstiden är så lång!!!

massor med kramar till dig

Madeleine sa...

Usch F-kassan är inte roliga att ha att göra med:( Hoppas att allt löser sig för dig på bästa sätt.

Ha en bra kväll=) KRAAM

Stjärnor & Champagne sa...

Morr gillar inte försäkringskassan. Jag tycker att dom respekterar inte människor, tänk när dom själva hamnar i någon situation, skulle inte förvåna mig om do m har förtur och hjälper varandra. Vilken fin tapet och kandelabern har jag ju sett hos Lina, jättefin verkligen ett fynd.
H-värken är bättre tack för din goa omtanke...

Kramis Anne

Ann-Louise sa...

Gud vad fin ljusstake! Kul att fynda.

Bra att du tror jag grejar övningskörningen med sonen...jag bara måste!

Hoppas du får besked snart från FK. Surt gå och vänta.

Kramar

kardemumma sa...

Tack snälla du för din gulliga kommentar! Lycka till med FK!
Vilket fynd du gjorde!
Kramar C

Nettan sa...

Hej & tack för att du tittade in till mig !
FK, vad ska man säga, har ju mitt kvar att vänta på, men som du sa inget & stressa upp sig för, vad är " räkningar " !?

Fin ljusstake !
Men vad heter tapen ?
Den vill jag ha =0)
Kram Nettan

caroline sa...

15kr, det är inte klokt va billigt!! Måste spana efter en imorron!! :)