onsdag 20 oktober 2010

Spontan onsdagsfika...

Blev en spontan snabbfika idag hemma hos Å och hennes lille A efter jobbet, inte ofta jag orkar ta vägen om mina vänner på eftermiddagen så även om det tog på krafterna så är den positiva energin en liten stund med goda vänner ger värt "baksmälla" som följer på kvällen och dagen efter...

Inte varje dag jag först äter en trevlig lunch på stan på favoritstället tillsammans med goa S (gillar dina skrivardagar så vi kan äta lunch tillsammans en dag i veckan vännen) och dessutom får till en snabb spontanfika efter avslutad arbetsdag, men så blev det idag och även om jag nu sitter här i soffan och är ännu tröttare än vanligt och har ordentligt ont i kroppen så var det värt det. 

Plåtslagaren har varit här i dag och bl a satt upp alla stuprör så nu återstår bara lite småfix för att taket ska bli klart. Det har blivit ett antal timmars arbete, men vi är jättenöjda och den nya svarta "mössan" gav verkligen hela huset ett lyft.

Vet inte om jag vill tro på väderleksrapporten som säger att hösten första snöoväder är på väg in över landet i natt, tycker det är lite väl tidigt för de vita flingorna och det känns mindre bra om det blir dåligt väglag då jag liksom säkert många andra fortfarande har sommardäcken på bilen, vi får verkligen hoppas att alla som måste ut och köra imorgon tar det försiktigt om det blir halt på vägarna runt om i landet... 

Imorgon ska jag till psykologen i bedömningsteamet och det är väl med blandade känslor jag går dit på samma sätt som det varit inför de tidigare mötena med arbetsterapeuten och sjukgymnasten, men jag kommer gå dit imorgon och bara försöka ta det för vad det är. Nu blir det lite tv-tittande för min del som avslutning på denna onsdagskväll och så ska jag äntligen läsa bloggar, har inte haft möjlighet att göra det senaste dagarna så nu har jag med all säkert en hel del trevliga och intressanta inlägg att börja läsa ikapp!

Kramar Bella ♥

13 kommentarer:

Mia sa...

Goa vänner är guld värt!!!

kramar

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Härligt att träffa en god vän sådär =)

Önskar dig lycka till hos psykologen!

Ha en mysig kväll. Kram

Å sa...

tack själv vännen!! underbart kul när du kikar förbi!! nu ska jag sätta mig ner o försöka få ihop vad vi pratade om förut, och är jättetacksam för dina ideér och förslag. de var väldans bra!! Tack!! kram från oss

Anne-Lie sa...

Visst är det mysigt att äta lunch i stan! Fika efter jobbet är inte dumt, men ibland känns det som om man bara vill komma hem!

Lycka till imorgon och ha det så skönt i höstmörkret!

Emma sa...

Lycka till imorgon gumman!
Det kommer att gå jättebra : - )

Sussa sött nu & God natt!

KRAMAR

Johi sa...

Nä, inte snö! Hoppas inte... Jag ska bara fram och tillbaka till dagis så jag får ta det vackert. Tänker få mannen att fixa däcken snart för nästa helg ska jag själv till Småland och vill inte överraskas av någon halka. Kram på dig!

Jenny sa...

Hej Bella!
Vad trevligt du verkar ha haft det i goda vänners sällskap:)

Hoppas det går bra hos psykologen imorgon.

Stor kram!

Jenny

millandante sa...

Bäst jag går och lägger mig nu innan jag öppnar frysen och kollar om det ligger någon gammal bulle kvar där... så gott det är med sådana där vaniljbullar!!

Tänker på dig imorgon vännen!!!!

KRAM

Carolines hemligheter sa...

Godmorgon vännen!!! Vad skönt att du orkade med lite trevliga aktiviteter igår med vänner, precis som du skriver är det ju värt mycket att få lite extra näring till sinnet genom att prata bort en stund med nära & kära även om det kostar i form av extra trötthet... Hoppas att du fick sova gott inatt och att det går bra idag på ditt samtal med psykologen!

KRAMAR

Helenas loggbok sa...

Håller tummarna för mötet med psykologen idag!

Mysigt att träffa goa vänner. Hoppas det ger dig lite extra energi, även om det oxå tar energi när du inte får vila.

Mamma är nu hemma från sjukhuset igen. Hoppas att det kan hålla sig lite lugnt nu ett tag framöver. Hoppas hon kan vara hemma och vara lite pigg när vi åker till Sverige om en vecka.

Vi får gäster ikväll som stannar till måndag. Får kika in till dig nästa vecka igen. Hoppas du får en skön helg!
Stora kramar från Luxemburg

Nilla Q sa...

Vad härligt att du kunde träffa din vän! känner igen det där att man får "sota" efteråt om man gör mer än det absolut nödvändiga, men det kan det ändå vara värt ibland!

Gillar din fina header!

Kram Pernilla

Emma sa...

TACK så mycket för din underbara kommentar! : - )

Hoppas verkligen att det går bra för dig idag! Håller alla tummar jag har ; - )

Jättemysigt att träffa vänner & ta en fika mitt i veckan. Piggar upp en!

Önskar dig & sambon en härlig helg!

KRAMAR

Ps. Kommer att bli mycket snyggt med vita fönster & dörr på ert hus!

alegni sa...

hoppas det gick bra hos psykologen idag.
roligt att du orkar träffa vänner fast det är påfrestande. det är ju så viktigt med sociala kontakter när man inte mår bra.
snöoväder vill vi inte ha, nej!
kram och ha det gott!
ingela