tisdag 12 oktober 2010

Soliga höstdagar och bloggproblem...


Vilka härliga höstdagar det varit denna vecka, kalla nätter, men desto varmare och soligare dagtid...
Bättre väder för takläggning kunde vi inte önskat oss och vad vackert det är ute med alla färgade löv som nu ett efter ett singlar ner på backen...

Blev inget bloggande för mig igår då jag var på tok för trött för att orka skriva några rader, men idag tar vi nya tag, är fortfarande galet trött efter helgen, men förhoppningsvis så är jag piggare imorgon efter ytterligare en natts sömn. Jag faschineras varje dag när jag åker till och från jobbet över hur vackert det är ute i naturen nu, gick en omväg till bilen efter jobbet igår för att fota lite. Önskar jag haft mer tid för att fotografera senaste veckorna, men det har varit så fullt upp att det mesta förutom arbete med huset på ledig tid fått stå åt sidan.

Blev inte så lite förvånad när jag skulle ladda upp fler av bilderna jag tog igår här på bloggen för en stund sedan och blogger talar om för mig att jag fyllt min 1 GB som man gratis har till sitt förfogande av blogger. Ja, fortsätta blogga vill jag ju så det var bara att snällt betala för ytterligare 20 GB. Nu var det inga stora pengar, men jag blev så förvånad, trodde aldrig man fyllde utrymmet på blogger. Inom 24 timmar ska mitt utrymme ha ökats och då blir det mer bilder här på bloggen.

Nu tänkte jag ägna resten av kvällen åt att börja läsa i kapp favoritbloggarna, ligger efter några dagar... Och så hoppas jag att ni haft en bra start på veckan!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Signe 1 sa...

superfina bilder du har tagit, me like a lot!!

jag har hört flera som har det där 'problemet' med blogger! visste inte ens att det existerade, men man lär sig ju nåt nytt varje dag, hih...

hoppas du mår bra vännen!

stora kramen s

cecce sa...

Visst är det vackert ute! Önskar också jag hade lite mer tid att njuta av denna vackra årstid! Den går så snabbt förbi.
Har suttit och kikat på dina senaste inlägg och jag hittar alltid saker här inne som fångar mej eller inspirerar-både i ord och bild!!

SV: Jo...jag mår bra. Även om mitt humör åker lite berg-och-dalbana emellanåt. Ibland känns det som jag lever på randen av vad jag orkar med, ibland kan jag känna mej lycklig och fri i mitt beslut.
Jag trivs oerhört i min lilla lya med alla mina barn och börjar hitta en form i vardagen. (Mer tid till utevistelse och träning hade varit önskvärt dock:-)
Det som segar, gör mej otålig är de praktiska pusselbitarna som inte har fallit på plats riktigt.
Försäljningar och kommunikationsproblem som strandat. Jag vill liksom komma vidare...lämna det gamla bakom mej...
Oj, det blev mycket. Ett mail kanske varit lämpligare:-)

Hursom...vet att du kämpar på ditt håll...önskar dej all bättring som tänkas kan!

Stor kram

Helenas loggbok sa...

Visst är det vacker ute nu? Jag älskar den här tiden innan löven har trillat av träden. Sen blir ju hela naturen bara full med kala pinnar en tid.

Jag bara väntar på att mitt "fotoutrymme" är fullt på min blogg. Måste kolla hur mycket utrymme som finns kvar.

Stor kram
Helena

Huset vid ån sa...

Åh, vad många fina inlägg jag missat hos dig nu när jag varit "borta" från bloggvärlden ett tag.....

Visst är det vackert med hösten....

Må så gott!
Kram Therese

Johi sa...

Oj, undra när jag måste köpa mer utrymme? Fina bilder.

Kram