lördag 30 oktober 2010

Lördagmorgon med Kusmi Tea...


När jag väl fick tummen ur och gick in i tebutiken på Kungsgatan här i stan efter jobbet igår för att köpa Kusmi Tea som jag faktiskt aldrig druckit, men läst på var och varann blogg att det ska vara riktigt gott, fick jag gå därifrån något besviken, hade missat den lilla detaljen att butiken inte tog betalkort så allt jag fick med mig hem var denna lilla påse för 6 kr... Men betyget på min första kopp Kusmi Tea som dricks i denna morgonstund till frukost är med beröm godkänt! Tänkte ta vägen förbi tebutiken i veckan och köpa mig en större burk så nu vill jag gärna ha tips på vilken smak som är er favorit?!

Sitter framför Nyhetsmorgon och ser på nyheterna och funderar på vart vi är på väg i världen, Göteborgs innerstad är bombhotat, och även om flera personer gripits i natt så är bombhotet inte avfärdat och polisen kommer ha höjd beredskap denna lördag i bland annat Nordstan (stora köpcentrat i centrala Göteborg) och i USA har paket innehållande sprängmedel adresserade till synagogor i Chigagosom skickats från Jemen identifierats och tagits om hand. Känns så olustigt att det runt om i världen finns så många organisationer och personer som har som enda mål i livet att genom fruktansvärda terrordåd döda oskyldiga människor.

Nu är det dags för mig att dra på mig målarkläder och ta fram den vita färgburken, än så länge är det för fuktigt ute för att måla fönster så det får bli bröstpanelen och köksluckorna som får sig en uppfräschning nu på förmiddagen!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Tack för tipset, det teet ska jag passa på att köpa på onsdag när jag är ledig!

Ann-Louise sa...

Jag gjorde likadant igår, köpte på mig 5 påsar för att prova fram min favorit! Har bara smakat ett än så jag återkommer med mitt tips senare!
Det jag drack igår var gott dock -St Petersbourg.

Hoppas du har en fin helg och att målandet går bra! Jag är mest dunderförkyld och nyser och snorar...

Kram

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Har ockå länge varit sugen på att prova de där teet, då vi är storkonsumenter på te. Tar gärna emot tips på vilket som var godast när du provat färdigt.
Hoppas att måleriet gått bra och att ni får en mysig lördag kväll med gott att äta och dricka. Här vankas gryta idag, mums.
Varm kram Lotta

Annas inspiration sa...

Hej vännen!

Nu kom jag äntligen in på blogspot :-)

Hur är det med dig?
Kusmi är jättegott te, jag vill köpa julteét men har bara hittat stora burkar och jag vill ha de små brukarna. Småburkar finns hos bluebox.se om du vill klicka hem istället.

Hoppas det går bra med målningen.
Trevlig söndag

MÅNGA GOA KRAMAR

Huset vid ån sa...

Hej vännen!
tack för tipset, nu börjar jag dricka the när höstmörkret närmar sig.....Annars är jag en riktig "kaffekärring" Fniss....

Vad duktig o energisk du är som målar, du får visa oss sen....Lycka till!

Kram Therese

Anonym sa...

Halloj!

Jag gick in på den affären häromveckan och köpte mig två burkar te, det blev Rose green tea, som doftar som ros o smakar milt o mysigt. Sen blev det Spicy Chocolate, också gott med en smak av julte nästan. O så är ju burkarna så snygga ... :-) Kan samtidigt tipsa om deras marmelad med fikon, mums!!!!!

Kram/Mira

Carolines hemligheter sa...

Vilken tur att pengarna räckte till en påse i alla fall ;-) Ibland har man ju inte ett endaste korvöre på sig utan utgår bara från att det alltid går att betala med kortet... Man borde ha som vana att ha 100 kr i plånboken för säkerhets skull!

Jag har mest druckit just det du köpte faktiskt men jag skall prova den lite mer klassiska earl grey-varianten nästa gång tänkte jag. Så jag tar gärna emot dina tips framöver :-)

Sov gott, vännen!

KRAMAR