lördag 2 oktober 2010

Rosa Bandet Kampanjen!!


Nu är årets Rosa Bandet kampanj igång och årets rosa månad är inne på sin andra dag, det är min farmors födelsedag och solen skiner. Tyvärr är inte livet så ljust och hoppfullt för alla kvinnor, varje år drabbas 7 000 kvinnor av bröstcancer och var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcancer. Livet slås i spillror oavsett ålder och livssituation för de drabbade, men mycket tack vare de drygt 260 miljoner som hittills samlats in genom Rosa Bandet kampanjen finns i dag bra metoder för att bota bröstcancer och många överlever idag, tillfrisknar och kan återgå till ett friskt liv. Men det finns också unga och gamla kvinnor vars liv tyvärr inte går att rädda, många tragiska livsöden som smärtar den sjuke och deras famlijer. Det behövs mer pengar för forskning för att fler liv ska kunna räddas i framtiden. Jag skänker pengar till cancerfonden, gör det du också!!

Önskar Er alla en riktigt fin lördag och glöm inte att tillvara på det fina i livet, uppskatta och värdesätt det ni har, ring det där telefonsamtalet ni tänk göra en tid, besök en vän eller njut av tid tillsammans med familjen!!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Bella!
Ja, tänk vad många som drabbas,tror att vi alla känner någon som har eller har haft bröstcancer..ska köpa flera rosa band o andra rosa produkter.

I år är vårt företag med och skänker en andel av försäljningen av "Tena Lady" produkter, det känns extra kul!

Vilken fin jacka du köpte från Mandel,den kommer du bli riktigt snygg i i vinter:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Marie sa...

Vilka fina ord...
Ja det är verkligen viktigt att värdesätta det vi har!!!

Många kramar , ha en fin lördag du med!

Marie sa...

Jag är glad varje gång när jag får veta resultatet av mammografin, det är en spänning att gå och vänta på besked.
Visst känner jag många som inte har samma tur, jäkligt tufft att få ett sånt besked.
Hoppas du får en lugn och skön kväll!
Kramar

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Fina, och väldigt sanna ord. Nästan alla känner nog någon som haft cancer så vi alla berörs på ett eller annat sätt av denna rosa månad. Både min mamma och svärmor har haft denna hemska sjukdom....
Självklart stöder vi cancerforskningen!
Fin jacka du beställt, visst är det bekvämt med internetshopping.
Hoppas att du mår ok och har en mysig hösthelg med din sambo!
Varm kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Vill bara önska dig en härlig helg vännen/ Kram A

MIN LYCKA ♥ sa...

Ja, fy så många som drabbas av denna hemska sjukdom varje år!

Alla borde vara involverade och skänka, om så bara några få, kronor varje månad. Jag har gått med i postkodlotteriet i vintras bara för att det kanske gör någon skillnad för någon...

Fint du skriver!

Jag såg i ett tidigare inlägg att det var sista turen med båten. Här med, igår. Vinden var otäck kall och det var verkligen inget båtväder eller sommarvärme kvar längre. Bara att vänta tills värmen kommer tillbaka, om sisådär 8mån;) Kul att se bilder från Uddevallabron, där man själv känner igen sig.

Kram, M

jessi sa...

ja det är en superviktig kampanj som jag alltid stödjer. Var inne på lindex o kollade in deras design plagg i rosa kampanjtemat men som gravid var det inget som funkade. Men annars superfina kläder! Man kanske skulle köpa sig en snygg svart klänning att ha sen efter graviditeten.

Ha det så gott o tack för goa kommentarer hos mig!

~~♥ Sanna ♥~~ sa...

Tänkvärt! Man kommer på att värdesätta livet lite extra ibland!
Hälsningar Sanna