fredag 1 oktober 2010

Leverans från Mandel...Den här svarta Jomo Jacket från Vila kommer få värma mig i vinterkylan i år... (Bilder lånade från Mandel)

Äntligen har jag hittat en varm och go vinterjacka, har letat och förutom en jättefin vit Didrikson-jacka på Team Sportia har jag inte hittat någon som jag fallit för och då har jag ändå letat sen några veckor tillbaka. Den här Vila-jacka är beställd ifrån Mandel i Göteborg och jag tror och hoppas på att jag kommer bli nöjd med min nya svarta jacka som är lite mindre ömtålig än den vita. Ganska klassisk i modellen, men med lite extra detaljer i bl a ryggen och på fickorna och i ärmarna går mudden ner så att kylan inte kommer in, passar perfekt för mig som är frusen. Det är första gången jag beställer från Mandel och det kan varmt rekommenderas, klickade in min beställning 14.50 i onsdags och redan igår (torsdag) levererades jackan med posten. Höll på att missa att den kommit då postkillen ställt påsen på altanen och det var en ren slump öppnade jag altandörren igår kväll och fick se att den vita mandel-påsen stod där.  

Så var det fredag igen och denna kväll har förgyllts med ett besök av bästa Å och lille A som redan hunnit bli 6 månader och nu är en stor kille som rullar runt för fullt på golvet och det är nog bara dagar bort innan han kryper. Tiden går fort och ses man inte varje vecka så hinner de små utvecklas så mycket från gång till gång, kul!! Tacos bjöds det på och självklart har vi tittat på kvällens IDOL. Så var det då klart vilka som går vidare i årets tävling och jag är nöjd med kvällens resultat, tycker det är flera av deltagarna som är riktigt bra i år så det ska bli intressant att följa deras resa genom tävlingen och se hur mycket det kan utveckla sin talang.

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Den ser fin ut
Precis vad jag letar efter

Marie sa...

Det var snabba ryck med leveransen! Jackan var jättesnygg, skönt med en längre modell så man inte behöver frysa.

Efter att ha varit en riktigt grå fredag, lyser solen här igen.
Hoppas din lördag blir lugn och skön!
Kram

Ann-Louise sa...

Hej vännen!
Ja du vad fort en sommar går och det blir så tydligt när båten åker upp på vinterförvaring. Kommer ihåg jobbet med att skura och dona med kallvattnet rinnandes nedför armarna ha, ha. men sommartid så är det så mysigt!!

Fin jacka, ser användbar ut med roliga deatljer. Jag har en liknande dunjacka med sånt tyg och den är så bra! Tung men varm. Har tagit ner mina mellanjackor från vinden idag så jag slipper frysa mer.

Hoppas du får en fin helg!
Kramar (och mina vit/rosa byxor blir mer och mer vita igen )

Suzan sa...

snygg!