söndag 10 oktober 2010

Kusmi Tea...

Tehuset Kusmi Tea grundades 1867 i ryska St Petersborg av Pavel Michaîlovitch Kousmichoff, som blev berömd för sina teblandningar till den ryske Tsaren. När den ryska revolutionen bröt ut 1917 flyttade man huvudkontoret till Paris där det ligger än idag. Utbudet av teer i Kusmi’s sortiment består bland annat av svarta teer från länder som Kina, Sri Lanka och Indien, och håller högsta möjliga kvalité. Ett exklusivt och välsmakande te i en förpackning som i sin tur blir en vacker inredningsdetalj. Teburkarnas exklusiva design är än idag väldigt lik originalburkarnas! Att Kusmi tea är populärt bland mina favoritbloggerskor har väckt min nyfikenhet och jag ska i veckan se om jag kan hitta en egen burk att köpa här i stan så att jag får provsmaka och se om det är SÅ gott som alla säger!!

God Morgon!!

Hoppas ni alla sovit gott i natt och vaknat upp till en riktigt skön söndag. Kanske sitter ni just nu och äter en god söndagsfrukost och dricker en kopp Kusmi Tea eller så är ni morgonpigga nog att redan ha lämnat frukostbordet bakom Er och tagit tag i dagen på bästa sätt. Söndag ska ju vara vilodag, men det får bli till att fortsätta måla för min del idag. Efter grundfärgen igår är det idag dags att öppna upp den stora 10-liters hinken med svart oljefärg som står i garaget och väntar på mig. Hoppas på en fin höstdag och önskar er alla en riktigt bra dag!!

Kramar Bella  ♥

5 kommentarer:

Linruz-en inblick i min värld sa...

Jag har en burk i skåpet som snart är slut.'
Ja det är sagolikt gott och att burkarna är underbara gör ju inte saken sämre. Sen tycker nog jag att det är i dyraste laget ändå.
Söndagskram till dig

Susanne sa...

Kusmi Tea är riktigt gott, har provat choklad som jag gillar skarpt.
Lycka till med målningen, här blir det att tapetsera en fondvägg ;)
Ha en bra söndag

Kramen

Ann-Louise sa...

Jag har aldrig smakat Kusmi-tea heller....så du är inte ensam. Är ingen stor tedrickare men man blir allt lite nyfiken.
Oj vad ni jobbar på huset men sen blir det ju fint också. Måste kännas bra även om det tar tid för sen kan ni luta er tillbaka och njuta!

Ha en fin helg!
Kramar

Bella sa...

Har precis provat Kusmis choklad & mint té, riktigt gott! Och burken är snygg, svart & brun, passar fint här hemma på bänken ;-)

Kram till dig!
Bella

Maria sa...

MUMS! Kusmi här till favoriterna här hemma. Har tänkt unna mig en ny burk nu till tentaveckan. Allt för att motivera plugget!! ;)

Sköt om dig vännen!
Kram Maria