fredag 22 oktober 2010

I´m a Cherry...


Fick den här fina awarden av bästa Emma häromdagen, TACK söta du!!

Med awarden kommer följande krav: Berätta tre saker som ligger dig varmt om hjärtat och visa en favoritbild. Skicka sedan awarden vidare till fem bloggare.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat

 ♥ Trygghet

 ♥ Kärlek

♥ Vänskap

Favoritbilden får bli denna från skärgården nedanför Marstrand i somras...

Jag väljer att skicka awarden vidare till fem bloggar jag läser dagligen och som förtjänar lite extra uppmärksamhet!

Caroline

Ann-Louise

Sofia

Lotta

Marika

Det är inte varje dag man vaknar upp till ett vinterlandskap där marken är täckt av 5 cm snö i oktober och inte är det heller varje dag man får uppleva vinter, vår och höst under bara några få timmar en fredag i årets tionde månad. Vid lunchtid när jag åkte upp till vårdcentralen kändes det som om våren kommit ett halvår för tidigt, solens varma strålar smälte snön som droppade från hustaken precis som en dag i mitten på mars, bara de höstfärgade löven på träden skvallrade om att vi befann oss i oktober för det var riktigt skönt ute. Tyvärr hade den sköna vårkänslan förbytts mot råkallt höstrusk vid 15-tiden när jag stängde ner min dator och lämnade kontoret efter denna veckas sista arbetsdag.

Fredagsmiddagen bestående av baconinlindade kycklingfileér fyllda med soltorkade tomater och pesto har precis intagit och nu är det kvällens IDOL som står för underhållningen här hemma samtidigt som brasan sprakar hemtrevligt och värmer gott. Vill önska er alla en riktigt trevlig helg!!

Kramar Bella ♥

PS! TACK snälla för alla vänliga och uppmuntrande kommentarer inför mitt möte med bedömningsteamet idag, jag skriver och berättar mer imorgon om hur det gick, känner att jag behöver samla mina tankar lite innan jag sätter dem på pränt... DS!

2 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

TACK!! Du är för gullig!!!! D

u har också en fantastiskt fin blogg och läser den varje dag!

You make my day!

Kram
Marika

millandante sa...

Den fredagsmiddagen lät himla smarrig!!

Ja man kan behöva tid att sätta tankarna på plats...

KRAM vännen