tisdag 26 oktober 2010

Aruba och Mexico...
Jag drömmer mig bort till en långa vita sandstränder denna tisdagskväll...

Höstmörkret blir allt mer påtagligt och för varje dag som går så blir dygnets ljusa timmar allt kortare och på söndag är det återigen dags att vrida tillbaka klockan en timme till vintertid. Vad har ni för knep för att komma ihåg åt vilket håll ni ska vrida klockan? Jag brukar tänka att på våren tar man fram (vrider fram klockan) utemöblerna och på hösten tar man in dem igen (vrider tillbaka klockan).

Efter senaste tidens prat på jobbet om stundande bröllopsresor till paradisön Aruba och Mexico så har en längtan efter sol och värme infunnits sig, jag drömmer mig bort till vita sandstränder, vajande palmer och salta bad och önskar att även jag fick sätt mig på ett plan till varmare breddgrader. I somras gifte sig fem av mina arbetskompisar (vi är totalt elva på jobbet...) och på torsdag morgon åker två av dem till Mexico och en till Aruba på smekmånad och kommer förhoppningsvis hem efter två underbara veckor med minnen för livet.

Någon resa till värme och vita stränder blir det inte för mig i vinter, men drömma om de vita stränderna och värmen, det tänker jag göra!!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Lena S sa...

Jo tack den där stranden skulle nog jag kunna vara på över vintern. Tror jag ialla fall, jag har aldrig varit utomlands men jag tycker det ser härligt ut.

Jag har samma knep som du för att komma ihåg åt vilket håll klockan ska. Men jag förstår inte vitsen med det...märker inte så mycket skillnad.
Ha en bra dag!
Kramis

vitagavlar.blogspot.com sa...

Hua vad kallt det är! Fast idag var det visst lite mildare...
Min slogan för tidsomställning är

S p r i n g forward - F a l l s back

Jättelätt att komma ihåg! Det gäller ju bara då att koll på vilken dag det skall göras;-)
Kraaaaaaam Lisa

Helenas loggbok sa...

Jag tänker precis som dig om trädgårdsmöblerna för att komma ihåg det där med tiden. Minns när jag var liten och grannarna vid något tillfälle gjort fel och ropade in sina barn på väldigt konstiga mattider...

Jag hade ingen tanke på att det är nu till helgen som man ska ställa om klockan. Då får vi en extra timma hemma i Sverige, inte dumt med lite extra sovmorgon!

En solresa hade suttit fint på lovet, men Sverige är ganska bra det med... vi är ju inte där så ofta!
Stor kram
Helena