torsdag 7 oktober 2010

Skärgårdsdröm och Nyblom & Kollén...

Har ni sett det nya programmet Skärgårdsdröm på TV 8, om inte så är det ett program som följer familjer som letar efter sitt drömboende bland kobbar och skär. Man får som tittare följa med på husvisningar i olika prisklasser, både nybyggda och gamla skärgårdsidyller besöks i familjernas jakt efter ett nytt boende vid havet. Det finns så många fina miljöer och hem att man inte kan göra annat än att drömma sig bort och fantisera om ett eget skärgårdsboende när man ser programmet...











































Här ser ni ett urval från Nyblom o Kolléns höst och vinterkollektion... (Alla bilder är lånade ifrån Nyblom o Kolléns hemsida)

I många av skärgårdsidyllerna som besöks i programmen är inredningen smakfull och man hittar mycket fint som man mer än gärna hade haft i sitt eget hem. I det första programmet syns många textilier från Nyblom o Kollén . (Första huset : Randig stor duk, löpare, blårandiga servetter, blå servetter. Andra huset : Kökshanddukar, kuddfodral, tygservetter, randig matta, tygväska. Sista huset : 3 olika påslakan, signalkuddar, kökshanddukar, tygkorgar, för den som är intresserad...)

Skulle gärna lägga både tid och pengar på lite nya textilier och annan inredning till hemmet denna höst, men det får vänta då vi har fullt upp med takläggning och inkoppling av pellets mm. Tråkiga, men nödvändiga saker... Sambon och D har fortsatt med taket idag samtidigt som jag arbetat på som vanligt på kontoret. Åt en trevlig lunch på stan med pappa och jag måste erkänna att det tog emot att gå tillbaka till jobbet efter den goda thaibuffén, hade mycket hellre tagit en promenad i det fina och varma vädret och bara njutit av en härlig höstdag ute. 

Nu blir det en kväll med bloggläsning för min del, har mycket att läsa ikapp. Sambon roar sig med att söka efter bland annat sveriges längsta ord på google... Ingen kommentar på det, men gissar att det inte kommer ut så mycket nya båtar på Blocket av intresse vid den här tiden på året och då får man ju roa sig på annat sätt... 

Önskar Er en trevlig kväll och på återseende imorgon då det äntligen är fredag igen :)

Kramar Bella ♥

15 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Så inspirerande bilder du bjuder på! Inget jag har sett på tv men kollar egentligen aldrig på tv så inte så konstigt då :)

Ska bli otroligt skönt med helg snart, ja! Hoppas att du får en härlig en! Kram!

sambon sa...

Nordöstersjökustartilleri
flygspaningssimulatoranläggnings
materielunderhållsuppföljnings
systemdiskussionsinläggs
förberedelsearbeten:)

Puss puss.....

mariaemb. sa...

Åh, vilka fina bilder du visar idag! Jag hade mer än gärna krupit när i ett par lakan från dem.

Hoppas du får en riktigt fin fradag och helg!
Jättestor kram från mig!

Cicci sa...

Du har också hittat härliga bilder! Du kan nog förstå situationen när ett bolag bara försvinnner från SPCS. Fick verkligen panik! Jag hoppas verkligen att det löser sig imorgon.

Kramar

Ann-Louise sa...

Man kan ju roa sig på olika sätt...hur många bokstäver är han uppe i??

Här har det regnat idag och det kändes ovant dpå solen lyst flera dagar i rad nu. Men i morgon ska den komma fram igen säger de. Roligare då och så kul att få träffa Caroline!

Tack för att du gillade mitt foto, jag blev förvånad själv då fotandet gick snabbt!

Kram

millandante sa...

Hihi... ser ut som om sambon har hittat vad han sökte...:)

Det programmet har jag missat, lät ju väldigt trevligt!

Ha en skön helg efter morgondagens sista arbetstimmar!!!

:)

Annas inspiration sa...

Hej hej!

Vilka superfiiina textilier, vitt och blått är tjusigt :-)

Hoppas du får en fin fredag & helg

Många kramar!

alegni sa...

åh, så mycket fint du visar. en nyöppnad inredningsaffär inte långt härifrån har tagit in en hel del av just dessa textilier. farligt, farligt ;)

vi hade en riktigt sunkig dag vädermässigt igår, mörkt och trist hela dagen, och på eftermiddagen började det regna. inget regn hittills idag, tack och lov.

fönstren och taket till växthuset kommer inte på plats förrän i vår, för vi måste hinna renovera fönstren först. vi måste ju se till att inte bli sysslolösa under vinterhalvåret ;) men den som väntar på något gott...

ha en fin fredag! kram
ingela

Linruz sa...

Visst finns det mycket fint man gärna skulle lägga en slant på.
Ha en fin fredag.
kram kram Lina

Unknown sa...

Ljuvliga bilder..
Trevlig fredag ,
stora kramen från mig!

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Visst har de sååå mycket fint....
Hoppas att ni får en mysig helg!
Kram Lotta

Johi sa...

Underbara textilier! Jag brukar alltid åka på deras julmarknad på Stora holm och fynda. Ha en go fredag! Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Ok Bella!!! Sverges längsta ord på google, asgarv jag tror jag dör hihi...Mmm takbyte och dylikt inget kul kan jag tänka mig men som sagt nödvändigt:(Förstår att du inte ville gå tillbaka efter lunch, inte jag heller hihi/ Stor kram till dig A

Emma sa...

Heej tjejen! : - )

Hur mår du?
Härligt med en lung med pappsen! Men kan gott förstå att de tog emot att gå till jobbet efter,man brukar ju bli så otroligt mätt efter den goda maten!

Har inte sett programmet du tipsar om. Men det låter som ett Emmaprogram : - ) Borde kanske kolla in de!

Jättefina bilder du bjuder på. Riktigt inbjudande!

Ha en underbar helg tillsammans med maken din!

KRAMAR i tusen

Ps. Ert hus ser gudomligt mysigt ut. Gillar de blåa runt fönstren!

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilka härliga bilder! Det känns nästan som sommar när man tittar på dom! Den sidan ska jag spana in på...