söndag 3 oktober 2010

Födelsedagskalas och middagsbjudning...

Gårdagen började hemma hos mina föräldrar där mamma bjöd på en supergod lasange innan vi tillsammans åkte upp till farmor för att gratulera henne på 87-års dagen. Mamma och Pappa hade köpt med fikabröd och tårta som vi åt tillsammans med farmor och hennes vännina som var på besök...

Känns som vi inte gjorde annat än åt igår, för efter besöket hos mina föräldrar och farmor åkte vi vidare till goa vännerna M och Å som bjöd på en tre-rätters middag som också var galet god. Det är så trevlig att få komma på middag där man möts av ett trevligt värdpar, andra goa gäster, fint dukat bord, helt enkelt lyxigt att få bli bortskämd :) Har varit på tok för lite umgänge med vännerna senaste tiden så den här riktigt trevliga kvällen var så välbehövlig och välkommen, TACK!!!
Bara för att förgylla en bra dag på bästa sätt så fick jag också gosa med lille A för andra dagen i rad, det är kvalitetstid, me like!!!

Go kväll!

Så fort en helg går, nu är det återigen söndagkväll och det är snart dags att sova för att förhoppningsvis vakna hyfsat pigg och utvilad till en ny vecka imorgon. Gårdagen ägnades åt att träffa familj och vänner och idag har vi grejat här hemma, ska väl erkänna att det mest är sambon som slitit med båten som nu står i maskinhallen, vinterkonserverad och klar inför vintern. Det känns så skönt att vi nu kan stryka ett måste på vår ganska långa lista på saker som ska göras närmsta tiden.

Årets första tipspromenad har klarats av idag och en snabbvisit av svärmor har hunnits med så det har varit fullt upp den här helgen som i skrivande stund avslutas med Ensam mamma söker på tv:n.

Hoppas ni haft en trevlig helg och glöm inte att det är sista dagen att tävla om ett presentkort hos SUMO-pix idag. Vinnaren presenters imorgon!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

cecce sa...

Hej!
Försökte kommentera i går men det gick inte...Gör ett nytt försök ikväll.
Satt igår och surfade runt på sidan du tipsade om och frotterade mej bland Vilas alla kläder. Din jacka var verkligen snygg och jag blev sugen på att köpa en likadan:-) Vi får se. Just nu har jag slösat en massa i Göteborg:-)

Vilken mysig helg du haft!
Hoppas du har det bra. Nu tar vi oss an en ny arbetsvecka och hoppas på det bästa:-)

Stor kram!

Lilla Vrån sa...

Hej Bella!!
Evigheter sedan jag besökte dig...blogguppehåll du vet:)
Håller nu på att försöka få lite rutin på mitt bloggande igen, jag har ju massor att ta igen ...för jag är ju lite nyfiken och vill ju veta vad som hänt under tiden jag inte varit i bloggvärlden. Ibland får man så fullt upp med den vanliga världen så att det får räcka.
Vilken fin dukning...det är ju så himla kul att komma bort när någon anstränger sig och gör så fint.
Ha en fin kväll!
Kramar/Carina

Miruschka sa...

En helg går fort, men ni har hunnit mycket! Alltid trevligt att få spendera tid med nära och kära.
Hoppas att du får en bra vecka och att du vaknar utvilad i morgon:)
Kram och sov gott!

Carolines hemligheter sa...

Vilken trevlig lördag i familjen och goda vänners lag! Det är verkligen välgörande för den mentala hälsan med såväl god mat som fina människor omkring sig :-)

Hoppas att du har en skön måndagskväll, massa kramar!!!