tisdag 29 maj 2012

Mysiga Blomsterkroken...


Idag hittade jag en ny pärla här i stan, Blomsterkroken...


Vet inte hur jag kunnat missat detta mysiga ställe mitt i stan där det både serveras mat och fika och säljs inredningsprylar och fin choklad, te och kaffe mm... 


Tyvärr blev bilderna riktigt usla, men Ni ser ju i alla fall hur det ser ut...


Uteserveringen är en lite oas där dagens lunch intogs i solen. Efter en regnig och mulen morgon och förmiddag sprack det upp lagom till lunchtid, härligt även om temperaturerna inte är i närheten av helgens sköna högsommarvärme...


Pasta med rökt lax och smarrig basilikasås...


Köpte med mig en liter jordgubbar på vägen hem och den är redan slut, det är ju sååå gott med de röda gubbarna och lite grädde!!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Rosie sa...

Vilket mysigt ställe! Man blir ju liksom lite kär:)

Anne-Lie sa...

Vad mysigt det ser ut, missar stan när jag inte arbetar där nere längre. Verkar vara ett perfekt ställe för lunch, får föreslå det någon solig dag.

A House With A View sa...

Vilket fantastiskt ställe du visar bilder från!!! Hääärlig inspiration! Ser en vägglampa där som såååå gärna hade fått flytta in hos mig:)))

Kraaaaaaaaam aka

Majken sa...

vilket fint ställe du hittat... en riktig oas :-)

Jordgubbar är supersmarrigt :-)

ha en fin kväll!
Kram

Carolines hemligheter sa...

Hallå gumman, blir alltid så sugen att åka till Bohuslän när jag hälsar på hos dig :-) Till Torp åker vi ju jätteofta om somrarna men av någon anledning åker vi aldrig till din stad, det är ju inte så mycket längre att åka! Finns säkert massor med smultronställen och mysiga affärer, caféer etc. att besöka där, det måste jag göra i sommar :-)

Hoppas att du känner dig ok, att du har kraft och energi att möta sommaren och slipper massa "dumma" symtom som trötthet och värk!!! Du är VÄRD att må riktigt bra tycker jag, stoooor kram från Östkusten till dig!

Eva sa...

Var finns denna fina,mysiga affär/fik exakt tar tacksamt emot en beskrivnig stad och gärna gata. perfekt avstickare när vi är ute och åker i sommar.

Mia ☆ sa...

Ååh, vad mysigt det såg ut! helt fantastiskt =) Härligt när man upptäcker en riktig pärla så där.

Kram!

Linda - Harmony Home sa...

Vilket mysigt ställe!!

Kram /Linda

Lifestyle By Lena sa...

Åh vart ligger detta supermysiga ställe? Jag är själv uppväxt i Fjällbacka på västkusten så är jag riktigt nyfiken.
Ett fik/butik helt i min smak :)

Kram

Bella sa...

Blomsterkroken ligger i Uddevalla, följ bara skyltarna mot centrum och parkera på grusparkeringen bredvid Willys (som ligger mitt emot Kampenhof som är busstationen och en stor parkering mitt i stan som ej går att missa) och mitt emot parkeringen mellan Pingvin och Thai Restaurangen hittar Ni mysiga Blomsterkroken.

Om Ni tänker Er ett besök i Uddevalla i sommar är ett tips att besöka gamla kurorten Gustavsberg och fika på Snäckan nere vid vattnet och Lejas Café som bara serveras fikabröd bakat efter Leilas recept (det finns även smörgåsar, sallad och paj för den som vill äta mat.)

Kram Bella