fredag 18 maj 2012

Redo för sjösättning och nymålat...


Idag har sambon fixat det sista med båten inför morgondagens sjösättningen...


Kul med bottenmålning :)


Redo för sjösättning och en sommar på Västkusten! Nu fattas bara sommarvärmen...


Jag har fortfarande ont i min nacke och rygg sedan krocken, men det är bättre och idag kunde jag äntligen måla pallkragarna som ska bli odlingslådor...

Jag tycker alltid man känner sig lite extra ledig när man är ledig en dag man egentligen skulle arbetat jämfört med helgerna som för oss kontorsråttor alltid innebär två dagars ledigt. Denna klämfredag har varit en sådan och alltid skönt med lite långledigt, något man skulle kunna vänja sig vid! Om gårdagen var ineffektiv och slutade med att jag inte gjorde något mer än vilade så har vi fått gjort mera idag. Sambon har gjort det sista vårfixet med båten inför morgondagens sjösättning och själv har jag målat pallkragarna som ska bli odlingslådor. De har fått stå omålade då jag helt enkelt inte klarat av att måla pga av värken och stelheten i nacken och ryggen efter krocken för ett par veckor sedan. Nu är det bättre, men så fort jag anstränger mig får jag mera ont igen, så jag kan väl säga som så att jag har åtta målade pallkragar, men också mer ont igen. Samtidigt kan jag inte bara sitta still och inte göra något för då blir det ännu stelare och så länge jag inte gör några tunga lyft är det helt okej att greja enligt sjukgymnasten även om det gör ont, så jag lyssnar på henne och förhoppningsvis så har det onda gått ner imorgon och jag känner mig nöjd över att ha fått gjort lite här hemma.


Gårdagens blåbärspaj...

NU: Rester av gårdagens blåbärspaj och Let´s Dance.

Önskar Er en trevlig fredagkväll och en toppenhelg!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Kia sa...

Härligt med sjösättning! Vi sålde våran båt förra helgen. : ( Men vi har tillgång till jobbåten som ligger vid våran brygga så vi kände att eftersom vi inte utnyttjar den fullt ut så får det bättre hos nån annan. Men en vacker dag blir det en ny segelbåt! Men nu är det hus och tomt som står i fokus.

Snygga odlingslådor! Vad målar du med? Jag ska göra en spaljevägg men vet inte om jag ska lasera eller måla den svart.

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Mitt liv som förskollärare sa...

Hörde precis att värmen kommer på måndag 22 grader:) Härligt.
Snygga odlingslådor.
Önskar dig en toppenhelg också.
Kram

Nazima sa...

Vad smaskig den pajen såg ut!!!
Kul med sjösättning av båt, nu får vi hoppas på sommarvärme ochså! Jag läste i dagens GP(Göteborgs posten) att det skulle vara runt 20-strecket hela veckan, hoppas dom har rätt!!!

Kram och trevlig helg!

Fröken Fräken sa...

Oj, ja då är det nog enklare att spraymåla mina grejer jämfört med att måla undersidan av en båt!
Du har ju kommit en bra bit på väg med odlingslåorna, så så länge du tar det i din takt så blir det nog bra. Än är det ju ganska tidigt på säsongen!