torsdag 3 maj 2012

Påkörd, röntgad nacke och nybesiktigad bil...


Efter en dag som inte riktigt blev som önskat så unnade jag mig en glass i solen på altanen när jag väl kom hem i eftermiddags efter sjukhusbesöket...


GB-nyheten Magnum Infinity Chocolate rekommenderas om du liksom jag är svag för choklad, ganska mäktig är den, men sååå god...

Planen för dagen var jobb, besiktning av bilen och träning, men den ändrades då jag började dagen med att bli påkörd bakifrån på vägen till jobbet. Det har gått bra trots allt, stötfångaren på bilen är skadad och behöver bytas och jag själv har ganska ordentligt ont i ryggen och nacken och nu frampå kvällen har det börjat stelna till också. Jag har varit hos läkaren och även blivit röntgad och röntgenplåtarna var okej och det känns skönt även om jag har ont och förmodligen kommer få mer och mer ont i fyra-fem dagar sa läkaren, men det får jag stå ut med. Om man nu ska krocka så är det ju bättre att det blir så här än att man frontalkrockar i hög hastighet på motorvägen. 

Även om man inser direkt efter man blivit påkörd att ingen är allvarligt skadad så blir man skärrad och jag var ordentligt skakig efteråt. Nu hade jag turen att det var en "bra" person som körde på mig och vi löste skadeanmälan på ett smidigt sätt. Man kan inte låta bli att bli påmind om vad snabbt en olycka händer och att den händer även utan att man själv orsakar den, livet är skört och kan förändras på en sekund om det vill sig illa. 

Skadorna på bilen hamnade på "rätt" ställe så jag kunde åka och besiktiga den i alla fall och fick igenom den, skönt!! Lite komiskt är det ju att samma dag som man ska besiktiga bilen blir man påkörd :)

Hoppas Ni haft en bra dag!!

Kramar Bella 

10 kommentarer:

alegni sa...

Ojoj, tur att det inte gick värre! Hoppas det inte blev nån långvarig skada i nacken!
Kram
Ingela

Anonym sa...

Ne men du inte det också du behöver inget mer. Själv har jag skador i nacken och går nu under behandling och träning. Jag hoppas verkligen att du nu har tur och det blir bra.Även jag har besiktat bilen och det gick bra med.

Helenas loggbok sa...

Vad tråkigt, men ändå tur att det inte blev värre än vad det blev. Hoppas verkligen att din kropp inte får några men av det här nu!
Det landet jag bor i har bland den högsta olycksstatistiken i Europa. Det är så mycket trafik och jag ser folk som har krockat nästan varje dag. Jag bara väntar på min tur, nästan alla mina väninnor har fått plåtskador någon gång! Men så länge ingen skadas så går det ju an! Ha en skön kväll!
Kram
Helena

Mickis sa...

ojdå vilken dag....
tur i oturen att det gick så bra.
Hoppas det ger med sig i nacken, men du får säkert ge det ett antal dagar, vi med fibro är ju extra känsliga så...

Den glassen ska jag testa.. :-)

Hoppas du får sova gott inatt
Kram

Jenny sa...

Hej Bella,
Men oj då, påkörd på väg till bilbesiktningen! Vad skönt att det inte blev värre, hoppas du snart är bra i nacken igen.


Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Postadress Torslanda sa...

Nej men usch, du som haft så mkt besvär ändå ... hoppas att det släpper och du blir bättre snabbt. Skönt att du fick röntga.

A House With A View sa...

Oj oj, fy vad hemskt!!! Tur att det gick så pass bra ändå!! Bra att du checkade upp rygg och nacke ordentligt efteråt!

Kraaaaaaaaaaam aka

vitagavlar.blogspot.com sa...

Men guuuuuuuuuud vilken otur! Jag hoppas verkligen inte det blir några allvarliga följder och att smärtan ger sig snabbt!
Livet kan snabbt förändras, som du skriver...
Många kramar

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Men stackare :( vad typiskt att det skulle hända just dig. Hoppas du slipper mer värk än du redan har!

Sköt om dig! Kram och fin helg !

Camilla sa...

Skulle precis skriva det som Nettan skrev! Tur att det inte blev värre! Visst är det härligt när naturen slår ut i blom! Ha en härlig helg fina du! Kram Camilla