tisdag 22 maj 2012

Prinsessdop och utomhusträning....


Estelle Silvia Ewa Mary

Söt som socker och nydöpt är hon idag vår blivande drottning, lilla prinsessan Estelle som med stort lugn tog sig igenom dopcermonin som jag tyvärr missade då jag jobbade, men såg precis ett sammandrag av på svt. Tycker den här bilden var så fin på det stolta och lyckliga kronprinsessparet så jag lånade den ifrån Ebbas blogg. 

Grattis på dopdagen och lycka till i livet Estelle!!


Hemmaträning på altanen i solen...

Från prinsessdop till hemmaträning... Idag valde jag bort bassängträningen och gick istället en promenad och tog med mig pilatesbollen ut på altanen och gjorde mina styrkeövningar där. Perfekt att kunna träna utomhus i det härliga vårvädret och kombinera träning med frisk luft och på köpet jobba lite på solbränna. Vad grannarna tänkte om de såg mig på altanen i bikini det bryr jag mig inte om!

NU: Desperate Housewife!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Thereses liv och vardag sa...

Hemmaträning utomhus lät jätteskönt! Ombyte förnöjer och du gör helt rätt i att ta vara på det fina vädret tycker jag! Vi har haft det galet varmt idag, håller tummarna för att det håller i sig. Ha en fin kväll! Kramar

Nazima sa...

Härligt med hemmaträning utomhus och slippa trängas med andra i en svettig träningslokal.Mysig, er altan ser ut att vara!
Jag och mina skrottar kikade på dopet på tv i förmiddags.
Är hemma pga.stortösen fått vattkoppor, tack och lov klagar hon inte över att det kliar så mkt, men jag hoppas det är lindrigt och går över fort och att lillebror får det lika fort så har vi det överstökat innan sommaren och semestrar.

Kramar

Mickis sa...

Tittade på ett ihopklipp av dopet på tv,n ikväll :-) såå fint... Kortet är riktigt fint :-)

Härligt att kunna träna i solgasset på altanen :-)

Ha en godnatt!
Kram

Helenas loggbok sa...

Jag tittade på dopet. Så kul att se hur fina alla var och vad de hade på sig.
Skönt att kunna träna ute i det fina vädret! Jag ska strax ut på dagens träning. Beach 2012 närmar sig och det är 2 trivselkilo kvar tills jag nått mitt mål. Får se om jag hinner få bort dem! Jag brukar stå i bikini och stryka på altanen. Bra att få "två flugor på smällen"!!!
Stor kram
Helena

Vardagslyx sa...

Vilken bra idé att köra hemmaträningen utomhus. Att jag inte tänkt på det!
Måste jag ju göra nästa gång. Men det blir nog på baksidan där grannarna inte ser...

Kram Pernilla

Rosie sa...

Smart med utomhusträning! Duktiga du! Måste också få säga att vad fint ni verkar ha hemma! Vilken tomt! Ser jättehärligt ut. Kram