måndag 14 maj 2012

IKEA vs DAY HOME...


Den blomstertid nu kommer och vad passar då bättre än att fylla på vasförrådet...


Tror bestämt det får bli ett besök på IKEA inom kort då jag spanat in flera fina saker på nätet, bl a den här vasen på IKEA, Skör heter den och kostar 79 kr...


Inte helt olik vaserna ifrån DAY HOME som ligger betydligt högre i pris, såg att den minsta på bilden kostar 449 kr... (Bilden lånad ifrån Blackballoon)

Så var det ny vecka igen och den första arbetsdagen är avklarad, tokmycket att göra på jobbet så tiden bara sprang iväg och jag gillar helt klart det bättre än att ha för lite på skrivbordet, även om så klart lagom är bäst.

Känner lite abstinens efter ett IKEA besök då jag spanat in flera fina saker på nätet, bl a vasen ovan. Om ett år ungefär väntas ett alldeles nytt IKEA varuhus stå färdigt vid "vårt" köpcentrum och jag längtar dit. Perfekt att passera varje dag till och från jobbet om man vill kika in och fylla på ljus eller servettförrådet och självklart för att spana in lite nyheter då och då. 

Hoppas din vecka börjat bra!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Mitt liv som förskollärare sa...

Snygg och prisvärd vas, den missade jag var på Ikea förra helgen. Hittade massor av roliga saker att köpa.
Ha en fin vecka.
Kram/
Berit

Kia sa...

Risken är att man blir fattig om man ska springa på ikea varje dag! : )
Var ganska längsen jag var på Ikea och sist köpte jag inte ens värmeljus som alltid följer med hem.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Vardagslyx sa...

Ikea kan jag inte leva utan!;)

Jättefin vas, den måste jag titta efter nästa gång.

Kram Pernilla

Stjärnor & Champagne sa...

Tror säkert att du inte behöver putsa den från Ikea, Day är värdelöst blir gult på en vecka. Fritsla är underbart:))) Hoppas att du mår bra vännen/ Stor kram Anne

Mickis sa...

Det kommer bli perfekt med IKEA vid Torp. Passerar där på vägen till stugan. & det ligger typ 25min hemifrån.. Kommer bli välbesökt :-)

Ha en god natt!
Kram

alegni sa...

åh, vad jag också önskar att vi hade ikea nära oss. faktiskt har det förts förhandlingar om ett varuhus här, men i dag stod det i tidningen att vår konkurrent 80 km härifrån verkar dra det längre strået även om inget är hugget i sten än. men okej, 80 km är alltid närmare än de 340 km vi i dagsläget har till närmaste ikea.
ikeavasen är riktigt söt. en sån skulle nog passa hos oss också. ;)
kram
ingela

Linda - Harmony Home sa...

Snygg! Den måste jag spana in nästa gång jag besöker IKEA:)

Ha en fin dag /Kram

Helenas loggbok sa...

Jag borde oxå åka till IKEA, det var länge sedan jag var där. Nu gissar jag att det har kommit in en hel del nytt, det är ju inte så långt kvar tills nya katalogen kommer!
Ha det gott!
Kram
Helena