onsdag 9 maj 2012

Barnrumsinspiration och tankar kring bloggens innehåll...


Jag måste visa Er bilder ifrån lilla L:s rum. När hon fyllde 3 år för några veckor sedan fick hon en alldeles egen affär på sitt rum som hon leker i varje dag...


Hennes pappa snickrade ihop stommen och mamma målade och sydde, kul idé och visst blev det fint!!


Här kan man köpa allt ifrån konserver till glass och mer av det fina rummet kan ni se här...

Har funderat lite på det här med bloggandet och vilken typ av blogg jag skriver och vill skriva, kan ibland känna att innehållet på inläggen är så skiftande att det inte finns någon som helst röd tråd i dem och även funderat på vem denna spretiga blogg tilltalar med ett så skiftande innehåll. Bellas väg tillbaka är inte enbart är en blogg om min sjukdomssituation även om det är utgångspunkten i mitt skrivande, jag skriver om inredning och mode, men detta är så långt i från en mode och inredningsblogg man komma egentligen och inte heller kan jag kvala in bland matbloggarna även om jag gärna delar med mig av recept jag provat. Ni kan följa våra projekt här hemma med hus och trädgård, men det är förtillfället inga stora förändringar som sker så någon renoverings- eller trädgårdsblogg är det inte heller... 

Just nu funderar jag på om jag ska försöka att hålla mig till ett färre antal ämnen eller köra på som jag gör och helt enkelt skriva om det som faller mig in varje dag... Vad tycker du?

Kramar Bella 

18 kommentarer:

Marie sa...

Jag gillar din blogg och att du skriver så varierat, så JAG är nöjd:)
Tycker inte att man behöver "nischa" in sig...
Hoppas du får en fin kväll!
Kram♥

Cicci sa...

Jag tycker inte att du ska ändra innehållet på bloggen!!! Jag gillar att den är så varierad och tycker heller inte man behöver nischa sig.

Den 1 juli flyttar vi in. Så det är snart. Tycker det är skönt att vi flyttar in på semestern så vi kan flytta i lugn och ro. Det hade varit värre om vi flyttade nu, när jag är i slutet av högsäsongen.

Kram

Anonym sa...

Nischa inte dig,jag gillar att läsa din blogg för att den är så varierad den blir aldrig tråkig och du har jättefina bilder.

Gittans Pysselsida sa...

Jag håller med de föregående...det är trevligt med lite olika....livet är ju så!
Kram Inga

vitagavlar.blogspot.com sa...

Wow, vilken fin affär! Vilka öppettider är det som gäller;-)!?

Fortsätt du bloggandet som du gör! Jag läser gärna ditt varierande innehåll!

Kram Lisa

Anonym sa...

Fortsätt precis som du gör... Det är ju en av anledningarna till att man surfar in varje dag. Variationen gör att man aldrig riktigt vet och därför väntar med spänning ;) Tack för en härlig blogg!

Mickis sa...

jag tycker om din blogg precis som den är nu....
"bella mitt i livet"

vilket otroligt fint barnrum :-)

Ha en fin kväll!
kram

Nazima sa...

Precis som föregående talare så gillar jag din blogg starkt som den är nu, det är som sagt en av andledningarna till att jag gärna följer dig, det skiftande innehållet, med ltie smått och gott av varje blandat med mer allvarligt. Spretigt? Nej! är mitt svar. Förövrigt är ju min blogg inte heller särskilt nischad utan jag skriver om det som faller mig in:-)
Jättefint barnrum, förresten!
Kram på onsdagskvällen

Thereses liv och vardag sa...

Jag tycker om din blogg precis som den är, det är roligt med variation! Gud vilket fint barnrum! Tack för din lyckoönsking, loppet gick bra :) Ha en fin kväll. Kramar!

alegni sa...

ingen orsak att ändra på nåt, tycker jag!
kram
ingela

Mina finaste... sa...

Vilken otroligt fin affär :D Jag tycker att du ska skriva om det som faller dig in. Kram

Helenas loggbok sa...

Jag tycker om din blogg och dina inlägg precis som den är. Det är ju så kul med variationen på ämnen varje gång man tittar in och att få en liten inblick i någon annans vardag. Det finns så många andra som har nischade bloggar och som vill ge en bild av sina glamorösa liv som ska få oss andra att tro på det perfekta livet.
Det finns ju vissa som gör det väldigt märkvärdigt och stort att gå till "patisseriet eller boulangeriet" och handla bröd. Det gör jag var och varannan dag här, men det är ju inte mer märkvärdigt än att gå till vilket jäkla konditori eller bageri som helst i Sverige!
Så fortsätt med din blogg och dina inlägg precis som förut. Vi tycker om det!
Kram, kram

Anonym sa...

Glömde att skriva att jag tycker din vän har gjort en superfin affär.

Tina sa...

Gillar din blogg precis som den är så ändra inget!
Ha en bra dag och hoppas att smärtan börjar avta!

Kia sa...

Jag tror det bästa är att skriva det som faller en in om man nu inte brinner för en viss sak och det är det man vill lyfta fram. Men jag gillar din blogg som den är!

Fin affär hon fick!

Ha en toppen kväll.
Kram Kia

camilla sa...

Jag gillar blandningen, ha kvar den som den är! Min är också rätt så "spretig" :)

Önskar dig en fin och trevlig helg!

Lena S sa...

Jag tycker du ska skriva om det som faller dej in. Jag gillar din blogg men är dålig på att komentera.
Kramis

cecce sa...

Förstår dina tankar....men jag gillar variationen i dina inlägg. Dessutom skriver du så varmt, personligt och innerligt så man kan inte låta bli att gilla den!!

KRAM!!!