måndag 7 maj 2012

Vit brandsläckare...


Vi har ända sedan vi flyttade in i huset för tre år sedan tänkt köpa en vit brandsläckare till köket, vi har en i källare nära pannrummet, men egentligen borde det vara en självklarhet att ha en nära där man lagar mat och sover också...


Så när de sålde denna vita för halva priset (149 kr) på Jula slog vi till förra helgen. Det följde med ett bra fäste för att man ska kunna sätta upp den på väggen också så det ska jag låta min käre sambo fixa...

Hoppas Ni haft en bra start på veckan som ju faktisk har hela fem arbetsdagar för oss kontorsråttor till skillnad mot förra veckan då man var ledig på tisdag och nästa vecka då det är ledig torsdag. Skönt med röda dagar och kortveckor även om det egentligen är fel tid på året de infaller om man arbetar på en redovisningsbyrå där våren är = deklarationstider, vilket är = extra mycket att göra.

Måndagen har annars varit en helt vanligt måndag som jag mest tagit mig igenom då jag haft förbaskat ont i min nacke och rygg. Idag har varit värsta dagen sedan olycka och jag börjar nästan bli lite orolig om man verkligen ska ha så här ont, men det är bara att vänta och se vad som händer och hoppas på det bästa!

NU: Sverige-Danmark i Hockey-VM!

Trevlig Kväll!!

Kramar Bella 

6 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hoppas verkligen du blir bättre i nacken! Förstår att du börjar undra!
Vi köpte oss en vit brandsläckare till vårt hus i Blåvik när vi var i Sverige i påskas. Istället för den röda "klassiska" blir den här nästan lite fin att ha framme!
Stor kram
Helena

Mickis sa...

Förstår att du oroar dig, men det ju så med oss fibrisar att vi har fle på smärtbromsen. På vanliga friska människor får de smärta på ett ställe så slår smärtbromsen till, på oss fungerar inte bromsen... Men blir det inte bättre tycker jag att du ska gå till doktorn :-)

Vi har oxå brandsläckare i närheten av kök&sovrum & det känns väldigt tryggt :-) Vi har haft det länge & efter att en väninnans familj haft brand hos sig men saknade brandsläckare är jag än mer övertygad om att det behövs.. Många lever ju med "det händer inte mig/oss" men plötsligt händer det....

Ha en fin kväll!
Hoppas du känner dig bättre i morgon :-)
Kram

Susanne sa...

Tack Bella för fina kommentarer om mina foton,att fota detta vackra ute nu får mig att må så mycket bättre...livet går framåt men det är tungt ska du veta. Jättefin brandsläckare, vill också ha ;)

Kram på dig

millandante sa...

Nämen Bella, att du blev påkörd...!!! OMG vilken tur i oturen som du själv säger... men jag förstår att du blev chockad. Hoppas nu verkligen att det onda ger sig snart, mer ont i kroppen är inget du behöver vännen. All värme och energi till dig!!
Och tack för det fina tipset, jag ska genast ta mig till Jula och kolla om det finns någon kvar, det var ju det där om att en olycka snabbt är framme... usch.

STOR KRAM

alegni sa...

kanonsnygg! vi har en i garaget och en i vår garderob, men de är båda sådana där typiska röda saker...
kram
ingela

Linda - Harmony Home sa...

Det var ett bra pris på en sån brandsläckare! Vi har också en design-variant fast en svart. Snygg att ha framme och tryggt att ha i fall olyckan skulle vara framme.

Ha en fin dag! /Kram