söndag 13 maj 2012

Mulig Herrbetjänt...


Jag har sedan tidigare två MULIG klädställningar ifrån IKEA i mitt klädrum och funderar på om nyheten MULIG Herrbetjänt också ska få flytta in här hemma...


Här har MULIG uppdaterats med ett enkelt snöre i natur, det vita mot ett klassiskt snöre i hampa passar bra ihop och på nolltid har du satt din egen prägel på herrbetjänten... (Bilder lånade ifrån Livet Hemma.)

Efter en ganska solig, men blåsig dag drar nu mörka moln in över de västra delarna av landet och jag hoppas att sambon som är ute och klipper gräset klarar sig ifrån regnet som hänger i luften.

Idag har jag bara tagit det lugnt och vilat, kroppen sa stopp i morse och jag hade inget annat val än att lyssna på den. Jag är van att leva med min "vanliga" värk, men den smärta jag haft i nacke och rygg efter krocken i förra veckan har varit riktigt tuff att hantera och det har tagit all min kraft att gå omkring och ha så ont som jag haft och fortfarande har. 

Dagens bästa var eftermiddagens besök av min goda vän S som kom förbi för en trevlig fikastund när hon var ute och cyklade. Mysigt att få sitta och prata en stund och tack vännen för den goda glassen du hade med dig!

Hoppas Ni haft en skön söndag och att ni får en mysig avslutning på helgen!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Men den var ju riktigt snygg! Skulle behöva nåt sånt där i sovrummet.

Tråkigt att du har ont, hoppas det blir bättre snart!

Kram Pernilla

Kia sa...

Jag har också klippt gräset idag. Rätt skönt att bara gå runt och klippa. :)
Hoppas din värk ger med sig snart.

Kram Kia

Mickis sa...

Ja regnet hängde i luften här för en stund sedan, men det verkar dra vidare nu... Men det vet man ju aldrig... Har haft huvudvärk hela dagen så trodde det var åska på G, men inte än iaf :-)

Alltid trevligt att få besök :-)
Ha en fin kväll!
Kram

Cicci sa...

Tycker absolut du ska köpa en till Mulig. Jag ska nog köpa en till mitt nya sovrum. Nu har jag tyvärr ingen plats.

Sävehov var hur duktiga som helst igår. Så de var väl värda de båda gulden, även om jag hade gärna sett till att Herr-guldet hade gått till Kristianstad. Men det var riktigt roligt att se matchen och vilken stämning det var i Arenan.

Kram

Rosie sa...

Snygg! Den vill jag också ha. Tack för tipset!:) Kram!

alegni sa...

här blåser det också så man ska tro håret ska flyga iväg när man går ut.
hr. mulig är fin, jag tycker absolut du behöver en sån. :)
kram
ingela