måndag 21 maj 2012

Favoriter i blått...


Äntligen!! Imorse lämnades strumpor och jacka hemma för första gången i år och åkte de blåa ballerinaskorna ifrån HM (99 kr) och jeansen ifrån Gina Tricot (199 kr) som jag köpte innan vi åkte till Karibien på, det var på tiden att de kom till användning och är nu nya favoriter i garderoben...


En annan favorit är Lernberger Stafsing:s Beach Spray som doftar ljuvligt och hjälper till att reda ut även mitt krusiga och ostyriga hår, rekommenderas!!

Åååh, vad jag älskar att sommarvärmen är här, underbart att slippa frysa, värmen är som balsam för min onda kropp och humöret får sig utan tvekan en kick uppåt när man vaknar till strålande sol. Efter förra veckans långledighet är det nu åter full arbetsvecka som gäller. Ett besök hos sjukgymnasten är planerat på onsdag och på söndag ska vi till Liseberg, ska bli kul och jag hoppas att nacken och ryggen är så pass okej att jag kan åka det jag vill då för det är flera år sedan jag var på Liseberg och blev barn på nytt. Jag och sambon pratade om det i helgen och insåg att trots att vi varit tillsammans i snart 6 år har vi inte haft en heldag på Liseberg tillsammans, julmarkanden har vi besökt och för ett par år sedan var vi där och tittade på Lotta på Liseberg och strosade runt, men nu är det åkattraktionerna som lockar!!

Hoppas Ni haft en bra start på veckan!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Majken sa...

Snyggt med ballerina skor & byxor i läcker färg :-)

Hoppas du haft en riktigt bra måndag i sommarvärmen :-)
Kram

alegni sa...

visst är det underbart att den strumplösa perioden äntligen är här!
fin färg på din sommarutstyrsel!
och vad fina era odlingslådor är. allt kommer att växa så det knakar i dem i sommar!
kram
ingela

Linda - Harmony Home sa...

Vilka snygga ballerina! Kul med färg.

Ja visst är det underbart med värmen och solen. Hoppas det är här för att stanna hela sommaren:)

Kramar

A House With A View sa...

Supersnygga ballerinas och våriga byxor - me like:) Och så hiiiimla fint det blev med pallkragarna längre ner!!! Jag är också sugen på svarta sådana, får se vart allt landar i planeringen:) Hoppas få se resultatet av all din skörd sen:))

Stööööööööööörsta kraaaaaamizen aka

Jenny sa...

Hej Bella!
Vilken läcker färg på både skorna och byxorna!

Är oxå sugen på att åka till Liseberg:)

Ha en mysig kväll,

Kraam Jenny

Camilla - Vita Rummet sa...

Ursnygga skor! Gillar den blå färgen skarpt! Snyggt, snyggt!

Fin kväll till dig Bella!

Kramar