onsdag 24 november 2010

Julkulor på höjden...

































Det här uppläggningsfatet stod jag och fingrade på vid senaste Ikea-besöket, dock tänkte jag inte på det som dekoration i juletider med kulor och granris, men det fungerar ju alldeles utmärkt... (Bilden lånad från Livet Hemma.)

24 november står det i almanackan idag och det är med andra ord exakt en månad kvar till julafton och nu lyser adventsljusstakar och stjärnor i allt fler av husen man passerar på vägen till och från jobbet. Visst är det mysigt med det vita snötäcket och adventsbelysningen som sprider ett hemtrevligt sken både inne och ute, lite förvånad är jag dock över att belysningen över gågatan inne i stan och granen på torget fortfaranade inte är på plats.

Tyvärr verkar det som om vi får skjuta på vårt adventsfirande hemma hos svärmor till helgen då en elak förkylning satt klorna i henne, vi gör ett nytt försök nästa helg och hoppas alla hinner bli friska tills dess, sambon är ju som jag skrev igår inte heller helt kry.

Vardagskvällarna är varandra ganska lika vid den här årstiden, det blir ett par timmar framför tv:n och lite bloggande innan sänggående och så även ikväll. Ta hand om Er och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilket jättefint julpynt!! Det blev jag jättesugen på, ååhhh vill inte flytta mitt i jul. Blir ju pannkaka av allt pyssel då!! Jaja..kommer väl flera jular...

Jobbigt med förskyldningar nu..dom brukar vara envisa!

Kram

Anonym sa...

Hej Bella. Vad glad jag blir att du gick tummen ur :-)

Gillar din blogg! Hoppas nu att förkylningen ger sig så ni får ett mysigt första advent-firande trots allt.

Stor kram

/Hannah (Bloggfamiljen)

Anonym sa...

Fick tummen ur, ska det ju stå. Du förstår vad jag menar :-)
/Hannah

Carolines hemligheter sa...

Det är så fint att dekorera ett vackert uppläggningsfat med ljus och/eller kulor samt granris, jag och syrran satt faktiskt länge och pratade i telefon idag om olika sorters julpynt och då bl.a. den typ av arrangemang som du visar på bilden :-)

Nu måste jag förbereda mig för morgondagen, märker att jag hela tiden hittar på andra saker att göra istället... Typ koka thé, kolla på Uppdrag Granskning och nu började jag visst läsa bloggar också ;-)

Sov gott vännen, kramar!!!

Marie sa...

Ciao Bella!
Mina vardagskvällar ser ungefär ut som dina...lite häng i soffan framför "halv åtta hos..." och "Bonde söker.." sen lite bloggkik och sen är det sängen som gäller.

Det ska bli jättekul med advent,så mysigt med alla ljus och stjärnor som lyser upp och värmer i vintermörkret.
Kram!!

Mia sa...

Vilken ljuvlig julpryna!!!

Ha en go dag i kylan...

KRAM

Mia sa...

JULPRYDNAD ska det stå :)

Mia ☆ sa...

Wow, vad vackert med fat och julpynt på! Tror faktiskt att jag ska kika efter uppläggningsfatet imorgon när jag ska till Ikea =)

Önskar dig en riktigt härlig torsdag, kram!

Signe 1 sa...

hej vännen! long time no sees, har så dåligt samvete, men oj vad mycket det är nu!!

hoppas allt är bra! det är många som inte är helt krya denna årstid, jag känner mig oxå lite risig, suck!!

ta hand om dig!

kraam s

millandante sa...

Åh.. läser att du är sjukskriven 25% av dina 75... sååå himla bra och om inte F-kassan går med på detta så blir man ju galen, jag håller tummarna vännen för att detta blir din väg mot en bättre tillvaro!! Du är en sann kämpe!!!

Du skriver så fint om att vi alla har ett val också!

Fräscht det blev med vit panel i köket!!

KRAMAR