onsdag 10 november 2010

Var tacksam...

Vissa dagar känns tyngre än andra, tröttheten är påtaglig, smärtan i kroppen påminner mig hela tiden om att jag inte mår så bra som jag vill göra, hatar dessa dagar och nätter då jag inte kan sova för att det känns som att bihålorna ska sprängas och huvudvärken gnager och tröttar ut mig, det gör mig frustrerad, ledsen och sorgsen och jag skulle behöva några extra stöttande och värmande kramar ikväll för att orka ta nya tag till imorgon. Närhet ger trygghet och en känsla av samhörighet som är ovärderlig och något alla borde kunna få ta för givet i livet, livet går upp och ner och utan djupdykningar så hade man inte uppskattat topparna, så ta tillvara på livet och njut när tillfälle ges, samla på glada minnen att tänka tillbaka på när du är i den djupa dalen och behöver motivation och styrka för att kämpa, för kämpa måste man göra i livet, vissa mer än andra, vissa måste vara starkare än andra, men oftast så klarar man de prövningar man sätts på. Imorgon drar nästa utmaning igång för min del, som en följd av Bedömningsteamets útlåtande kommer flera olika rehabiliterings åtgårder att påbörjas och bl a jag ska vid fyra tillfällen gå på en smärtskola som förhoppningsvis ger mig tips och råd som kan hjälpa mig i vardagen. Är tacksam över att äntligen få hjälp, men samtidigt lite oroad då det kommer bli tufft att få ihop tid och ork, arbete och rehab, på de timmar som jag varje dag orkar sysselsätta mig, marginaler är inte så stora, men förhoppningen är ju att jag i slutändan ska må bättre och att min kropp ska orka mera så jag får ta en dag i taget på den här resan...

Ta hand om ER!! Pussa och krama lite extra på dem ni håller kära och visa att det är betydelsefulla och älskade!

Kramar Bella ♥

(Bild lånad på nätet, kommer ej ihåg var jag hittade den...)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du e superstark som tar dig igenom allt!! Förstår att det e en bergodalbana.
Och alltid lika glad, trevlig och go när man träffar dig!
Bamsekram till dig och jag håller alla tummar för att du en dag ska känna att allt känns lite lättare!

/Gabriella

Mia sa...

*kramar om*

Tycker du är fanastisk som orkar så mycket som du gör!!!

Du måste komm förbi nästa gång du är inne på Torp...

KRAM

Anne-Lie sa...

Sänder en varm och stöttande kram till dig. Hoppas att den varar tills imorgon så du orkar!
Själv håller jag på att kravla mig upp från ett djupt hål och nu ser jag "ljuset"

Stor kram Anne-Lie

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Skickar en bunt styrkekramar! Hoppas att du känner att allt har hjälpt en dag, inte så långt fram i tiden.

Sköt om dig!

Kram

milla - andante sa...

Skickar en STOR bamsekram vännen!!!

Hoppas verkligen att du ska märka resultat av den behandling du ska gå igenom! Du verkar så positiv och ha så mycket fint i ditt liv...
Det vi båda har lärt oss är att efter de tunga dagarna så kommer de lätta...!!

En energikram också!

Anne-Lie sa...

Ja det är svårt att minnas dom bra tillfällena när allt är jobbigt. Men en kram och orden: -Jag älskar dig från min kära, är som balsam för själen för mig! Jag är själv på banan igen efter en djupdyknig, känner mig piggare! Må så gott du kan!

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Massor av kramar till dig från mig. Tack snälla du oxå för alla fina ord hos mig. Det är ju inte så många som skriver hos mig, så jag blir så otroligt glad när jag ser att du lämnar ett litet avtryck så ofta! TACK!

Visst är det SÅ viktigt att både få höra och säga fina ord till dem man tycker om. Jag är inte uppvuxen med det, men ger istället mina barn allt det jag känner att jag inte fått. Tror vår generation är bättre på att tala om för nära och kära hur mycket vi tycker om dem.

Såg dina vinterbilder i förra inlägget. Jösses vad snö ni har fått. Lite mysigt, så länge man kan stanna hemma och inte behöva kasa runt på vägarna med alla andra bilister, vill säga!

Här hade vi 14 grader varmt i fredags när vi kom tillbaka från Sverige mitt i natten. Riktig höst, men ganska varmt fortfarande. Undrar om vi får någon snö den här vintern. Saltet tog slut i Europa förra vintern när det var så kallt och halt. Inte så kul! Här halkar många runt på sommardäck året runt ovavsett väder.

Stor kram till dig!
Helena

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Skickar en hel hop med varma stora stärkande kramar till dig....
Hoppas att din dag blir positiv och att du snart känner dig bättre igen, tänker på dig och allt jobbigt du måste gå igenom.
Ta hand om dig!
Kram Lotta

alegni sa...

här kommer en hel hög med styrkekramar också från finland!
det är en sak jag funderar över - får du inte gå på den där smärtskolan under arbetstid, så den inte naggar din lediga tid i kanten? avsikten är väl inte att trötta ut dig mer, utan att du ska bli bättre av den i stället?
allt gott, vännen.
kram
ingela

cecce sa...

Sänder en lång varm och uppmuntrande kram via cyberrymden till dej! Hoppas du får den styrka du behöver för att orka ta dej igenom!
Du är fantastisk som orkar ge andra stöd och styrka när du har det som du har!!

Sköt om dej!

Emma sa...

Hej Söta Bella!

Vännen där! Jag har sagt de innan men du är så stark att du orkar driva detta! En dag kommer du att få tillbaka en massor de vet jag.

Önskar jag kunde göra något för dig!

Skickar en massa varma kramar till dig från mig!

Jonna sa...

Skickar en massa styrkekramar till dig! Du är så stark som orkar ta dig igenom allt!

Kram Jonna

Mia ☆ sa...

Fint skrivet! IBS vet jag ju hur det är, men det måste vara enormt påfrestande att ha tre kroniska sjukdomar samtidigt. Du är väldigt stark! =)

Stor kram till dig, hoppas att du får många kramar av nära och kära också!

camilla sa...

Hej! Har precis hittat hit! Vilken otroligt fin text du har skrivit! Så sant! Skickar en stor kram! (Otroligt fina budskapskuddar, är dem från DAY tro?)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack snälla goa Bella, paketet kom idag. Ska bli så himla kul och se filmen, kanske under helgen. Jag känner några som har bott därnere i öknen, ska bli kul och se. Du skriver så bra om din situation, jag tycker du är stark och har en bra inställning.
Skickar en stor varm kram och tack till dig.
AnnaMaria

Ann-Louise sa...

Hoppas för allt jag är värd att du fått en bra dag och att du ser att rehaben kan fungera. Önskar jag kunde ge dig värmande kramar när det känns överdj...igt. Tro på att det går bra, du är stark och klarar det!!

Kramar från Ann-Louise

Ann-Louise sa...

Hoppas för allt jag är värd att du fått en bra dag och att du ser att rehaben kan fungera. Önskar jag kunde ge dig värmande kramar när det känns överdj...igt. Tro på att det går bra, du är stark och klarar det!!

Kramar från Ann-Louise