tisdag 16 november 2010

Rehabplan och stickat från HM


Fick nya Holiday Season 2010 katalogen från HM idag och blev riktigt sugen på en liten uppdatering av garderoben när jag såg nyheterna i den och för mig som älskar stickade tröjor så är det ju rätt tid på året nu, så kanske att det blir en liten önskelista på mjuka klappar till tomten i år, ska bara ta vägen förbi HM nån dag och kika på plaggen först...

Har blivit många sjukdomsrelaterade inlägg senaste tiden och det har naturligtvis att göra med att det hänt en hel del och att jag nu äntligen påbörjat en rehabprocess som förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig att ta några steg framåt. Jag hoppas på att den planerade fysiska aktiviteten jag ska komma igång med ska öka både min styrka och uthållighet och att detta i sin tur ska minska värken och göra min ständiga trötthet mindre påtaglig. Har idag träffat samordnaren i Bedömningsteamet och E som jag fått som handledare, vi har skrivit "kontrakt", vilket i praktiken innebär att vi satt upp kort- och långsiktiga mål och planerat in vilka aktiviter och på vilket sätt jag ska genomföra dessa. Kommer till en början att gå klart smärtskolan vid ett tillfälle i veckan samt börja med bassängträning ytterligare en dag. Kommer längre fram att träffa sjukgymnasten och arbetsterapeuten, men en sak i taget och nu vet jag i alla fall hur det kommer se ut de närmsta veckorna och så ska jag träffa E igen i mitten på december för uppföljning och planering inför fortsättningen.

Nu ska jag slappa framför tv:n och inte tänka mer på rehab och sjukdom ikväll, det blir istället favoriterna Desperate Housewife och Cougartown innan kudden väntar.

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Johi sa...

Skönt att du är på g! Jag slappar i soffan idag med... Kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Tack, Du är snäll du!!

När jag betsällde min klänning från HM så kollade jag precis på tröjorna/topparna du visar, ser så mysiga ut. Men fick hålla mig...ska spara varenda ruttet öre till alla möbler;)

Här blir det också dom desperata fruarna, älskar tisdagar!! Nu blir det en kopp varm choklad också.mmm..

Ha en go kväll!

ps..kontraktet på rehab låter som en bra idé!

Johi sa...

Ja, vem vet. Men hon sa nåt om att det var 15 gånger dom skulle ses så det kanske är nåt annat?

Jo, kanske värt 3 h slit eller nä....hade hellre gjort nåt annat kul i 3h! Kram

Jonna sa...

Riktigt snygga plagg! Jag ska nog också ta mig en närmare titt på dem ;)
Det måste vara skönt att veta hur det ser ut här framöver med din rehab. Jag håller tummarna för dig!

Kram Jonna

Helenas loggbok sa...

Hej!
Oj vad det verkar vara mycket saker som händer på samma gång för dig. Hoppas att allt kan göra att du kan må lite bättre framöver.

När man är hemma som jag så går det inte åt så mycket kläder som när man jobbar. Får spara dessa pengar till saker till sommarhuset istället. Det kommer dock bli dyrt när vi flyttar tillbaka till Sverige och jag ska köpa en helt ny jobbgarderob. Jättefina tröjor du visar!

Kramis
Helena

Himmelriket sa...

Vet inte vad du råkat ut för , men om det är reumatism så går det att komma igen så småningom. Det har jag erfarenhet av...
stora kryapådej kramar från ullamaria

Mia ☆ sa...

Hoppas rehabplanen ska funka fint för dig! Håller tummar och tår =)

Vet du hur man kan kontakta Jessi? Försökt nå hennes blogg i ett par dagar men den är låst. Blir lite orolig, har ju följt den med i ett antal år nu.

Hoppas du får en fin lillördag i frostlandskapet, kram!