tisdag 30 november 2010

Nya varma stövlar och handskar...

Att hitta varma vinterstövlar i storlek 39 är inte det lättaste i den här delen av landet efter senaste dagarnas kraftiga snöfall och kyla, letade på stora köpcentrat i helgen och inne i stan idag och det slutade med att jag fick med mig ett par i storlek 40 hem (de på bilden) och ett par små 39:or som var helt svarta i en annan modell som jag efter att ha provat hemma inser är för små så jag får helt enkelt behålla stövlarna ni ser på bilden och lämna tillbaka de andra... (ber om ursäkt för den dåliga bilden, men det är lite svårt att fota när det är becksvart ute...)

Så skönt det var att få sätta sig i soffan nu ikväll, har varit galet trött hela dagen och dessutom varit på sista träffen med smärtskolan där vi idag sammanfattade det vi lärt oss och disskuterade i smågrupper innan vi provade på stavgång och sen avslutade vi med bassängträning. Stavgången var inte så avancerad, vi gick fram och tillbaka i korridoren några varv, men bra att få lära sig rätt teknik och nu när man vet hur man ska använda stavarna inser man att det är många som är ute och stavar på ett sätt som gör mer skada än nytta för i alla fall axlar och armar. Det var många som inte hade möjlighet att stanna på bassängträningen så det var bara jag och en tjej till som tillsammans med ledaren körde ett kortare pass innan vi gjorde en lång och skön avslappning med dämpat ljus och finstämd musik, så skönt och precis vad jag behövde en dag som denna, men hur avkopplande och välbehövligt det än är så tar det på krafterna, men det är ju för en bra sak som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att må lite bättre i längden så det är bara att kämpa på.

Förutom nya stövlar så köpte jag mig ett par varma handskar idag vilket inte var en dag för sent denna vargavinter så nu är jag bättre rustad för snö och kyla!

Känner att detta inlägg blir aningen osammanhängande då jag är på tok för trött för att skriva så nu säger jag go natt och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Mia sa...

Hoppas att smärtskolan givit dig det du förväntat dig....

Stövlarna ser varma och gosiga ut :)

Kram ♥

HOUSE of ADELA sa...

Så sköna de ser ut!=) Härligt med varmt om fötterna. Vad bra om det går på rätt håll för dig nu, håller alla tummar;)

Kram
Adela

Lena S sa...

Stövlarna seg gosiga ut. Kan behövas i denna kyla.

Kramis

Att ha det gott sa...

De var riktigt snygga

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Hej Bella!

Vilka underbart gosiga stövlar du har skaffat. Jag hade önskat mig ett par varmare. Har tre par sockor på mig dessa dagar, obekvämt om inte annat...

Skönt att höra att terapin går framåt!

Du får ha en härlig start på december 2010 =)

KRAM!

Anne-Lie sa...

Så sköna o snygga dom ser ut, inser att jag har bara en massa opraktiska stövlar i min garderob. Får nog skaffa ett par, praktiska när jag ska börja gå till jobbet igen nästa år! Smärtskolan låter bra, men ta inte ut dig!