söndag 21 november 2010

Sista chansen att vinna SATC 2...

Utlottningen av två Sex and the City 2-filmer pågår t o m imorgon så nu är det sista chansen att vara med och tävla, för en vinstchans svarar du på frågan nedan och mailar svaret till: bellasvagtillbaka@hotmail.com, för två vinstchanser länkar du även till tävlingen på din blogg eller facebook och glöm inte att skriva i ditt mail om du länkar!

Hur lång batteritid har den nya minidatorn Samsung NF 310?

Svaret hittar du här!

Go Kväll!

Gårdagens vinterväder har idag förbytts till gråtrist novemberrusk och det vackra vita snötäcket har under dagen nästan helt smält bort och blottar återigen vår leriga gräsmatta som är allt annat än vacker efter höstens dränering. Söndag är ju vilodag och det är precis det vi gjort idag, gick inte upp förrän vid elva och började dagen med att se SATC 2, älskade filmen trots den dåliga kritiken den fått av vissa, tror t o m sambon tyckte den var bra så det blev en bra start på dagen. Förutom matlagning och lite plock efter gårdagens besök så har jag bara slappat framför repriser på tv:n och nu blir det lite bloggläsning innan favoritprogrammet Ensam Mamma söker börjar. Så inte mycket nyttigt kommer bli gjort denna söndag, men samtidigt så var vila precis det jag behövde så jag droppar det dåliga samvete idag och njuter istället av en ledig söndag utan en massa måsten!

Hoppas ni alla haft en bra helg och på återseende imorgon!!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Hoppas att du haft en skön söndag att ladda batterierna på och att du får en bra start på veckan imorgon!
Kram Lotta

Signe 1 sa...

hej vännen! förlåt att jag inte har varit så aktiv med kommentarer på sistone men det är tokmycket på jobbet nu och med mkt resande som du vet! jag trivs ialla fall kanon so far och känner att jag har gjort rätt, skönt!:-) ha en fin måndag och ta hand om dig! kraam s.
ps. satc 2 är superbra, men jag tyckte 1:an var bättre;-)

Emmas utsikt sa...

Jag har faktiskt inte sett den första filmen ännu... hmm får nog ta tag i det... :)

kram
emma

Marie sa...

Hallå där!
Här är det underbart vinterväder, sol och cirka 15 grader kallt. Är så glad att snön ligger kvar, förhoppningsvis försvinner den inte innan jul.
Hoppas du får en bra vecka!
Kram♥

Nyanser av vitt sa...

Usch här är det också grått och trist
Kram Agneta