torsdag 4 november 2010

And the winner is...Vinnaren i tävlingen av SATC 2-filmen är Anna-Maria med bloggen Ett rött monogram!! Vinnaren utsågs genom att jag skrev ner alla namnen på de 115 deltagarna i tävlingen i en lista och ni som länkat och haft två vinstchanser fanns givetvis med två gånger, sedan fick min goa vän S välja ett nummer mellan 1 och 189 och hon valde nr 4 och på rad 4 stod Anna-Marias namn, så stort grattis till dig och för er andra som fortfarande vill vinna filmen får ni en ny chans här då jag av Onoff fått ytterligare två ex av Sex and the City 2 att lotta ut i en ny tävling!!

Arbetsveckan närmar sig sitt slut och imorgon är den efterlängtade fredagen här igen, har arbetat som vanligt idag och dessutom gjort ett välbehövligt besök hos frisören, har inte klippt mig sedan i somras så mina toppar behövde sig en ordentlig genomgång och den mörka utväxten är numera ljust nyslingad. Pepparkakor har jag ännu inte varken bakat eller köpt, men när jag gick förbi en kyldisk med skinka på Ica kunde jag inte motstå att köpa med mig en hem, sambon älskar julskinka och blev glad som ett barn på julafton när han såg vad jag köpt, så ikväll har vi ätit nygriljerad skinka på knäckebröd med senap till kvällsmat, bara julmusten som saknades...

Mina tankar är ikväll hos en fin bloggvän som råkat ut för det som inte får hända... Jag hoppas ni hittar ork och styrka att gå vidare i livet med tiden, tänker på Er och önskar jag kunde göra något för att lindra er sorg och smärta...

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jippie!! Gissa om jag blir glad, och jag som inte har sett den. Det var en välkommen vinst, tack snälla Bella. Och tack du som sa mitt nr. Kommer och somna med ett leende nu...
Stor kram och tack
AnnaMaria
Ps, mailar dig

Ann-Louise sa...

Just den bilden älskar jag själv!! Så New York all way!

Ja det är många som har det tungt just nu runt omkring en och även om man själv är less och utarbetad så finns det alltid det som är värre. Hoppas du får krafter och finner nån lösning på dina besvär.

Nu har jag mailat dig två ggr...glömde svaret första ggn...typiskt mig, huvudet fyllt med annat.

Tycker du är strong som målar om köksluckorna hemma och får så mycket gjort. Önskar jag kunde få lite mer ork att fixa det jag går och irriterar mig på, som vårt kök t.ex. Men det blir nog bra till sist, man får vara glad för det man har och känna sig nöjd för det!

Stor kram!

Jenny sa...

Hej Bella!
Grattis till AnnaMaria som vann och tack för tävlingen!

Vad gott det lät med julskinka på knäckebröd:)

Önskar dig en trevlig helg!

Kraam Jenny

cecce sa...

Hej min vän!
Mmm...julskinka är aldrig fel:-) Men än så länge håller jag mej till pepparkakorna:-)Det är så gott!

Är gärna med i utlottningen av filmen så klart! Missade liksom den första!

Tyvärr är nog din magkänsla rätt...(du är bra på att läsa mellan raderna:-) Det verkar bli lite långdraget det här och det är tröttsamt många gånger. Det löser sig nog.

Vet att du kämpar på ditt håll.
Tänker på dej...

Styrkekram!!

MIN LYCKA ♥ sa...

Jag fick filmen i brevlådan idag, jag brukar inte ha turen på min sida så köpte den på cdon för några dar sen, så ikväll ska jag titta;=) Kul!!

Stor kram till dig och varmaste tack för awarden!!

Anne-Lie sa...

Jag vill gärna vara med och tävla en gång till, våga vinna tappa kan! Lite glitter och glamour i höstmörkret är inte dumt.

Carolines hemligheter sa...

Jag har ju inte varit så aktiv på bloggen den senaste veckan och upptäckte för en stund sedan att något hemskt har hänt, man blir ju så jäkla förtvivlad över att många människor behöver gå igenom så tuffa saker... Det är så himla orättvist!!!

Vill så gärna skicka en hälsning till henne, får göra det med tankens kraft i alla fall...

Kramar!!!