fredag 19 november 2010

Första julklappen från Mandel...

Den här svarta tunikan ifrån Vila klickade jag precis hem ifrån Mandel, en favoritmodell som med all säkerhet kommer användas flitigt under vintern... (Bild lånad ifrån Mandel)

Så var den efterlängtade fredagen här igen och lugnet har lagt sig efter ytterligare en vecka fylld med arbete och rehab. Har roat mig med att klicka hem årets första julklapp ikväll, har kikat på tunikan ovan flera gånger tidigare i veckan, men velat fram och tillbaka om jag skulle köpa den eller inte då jag som sjukskriven får tänka på vad jag lägger mina pengar på, men jag har en likadan i en annan färg som jag köpte i våras och använde jättemycket hela sommaren så det känns som ett bra köp då svart är en favoritfärg som jag alltid känner mig bekväm i och modellen vet jag ju sitter bra och så vet jag att sambon blir glad då han ska få ge mig den i julklapp och det innebär ju att han kan stryka ett inköp på sin lista över julklappsinköp, han vet bara inte om det ännu ;)

Båtsäsongen är över och i väntan på nästa så är det båtspel på datorn som gäller för sambon och jisses vilken inlevelse det är på grabbar när de sätter sig framför datorn :) Själv slötittar jag på Nyheterna på 4:an i väntan på IDOL, tycker alla idoler var riktigt bra idag så det ska bli lite spännande att se vem som får åka hem när det avgörs om en liten stund, håller en tumme för att Jay och Minnah får stanna... Nu vill jag önska Er alla en riktigt trevlig helg!!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Hej raring!

Mycket fin julklapp du införskaffat till dig själv ;-) Bäst såå så man blir nöjd...hihi

jag är lite besviken på Mandel för jag tycker att de haft mest tråkiga kläder sedan i somras, men i bland glimrar det till...

Vad ska ni göra i helgen?
Hoppas du har ork att hitta på något kul.
Ha en fin lördag!

Kramar
KRAAAAM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Jättefin tunika, nu får du en toppenfin julklapp. Man skulle ju ha varit i arenan igår och sett Idol live! Kom på det alldeles för sent, och Jay var ju så himla bra.
Ha en fin lördag
Kramar
AnnaMaria

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Sååå snygg blus. Perfekt att klicka hem julklappar till sig själv. Det ska jag nog prova, fniss. M. är dock ganska bra på att shoppa själv som tur är.
Hoppas du får en riktigt skön helg!
Varm kram Lotta

Carolines hemligheter sa...

Hej vännen! Nu har jag läst ikapp mig på vad som hänt i ditt liv den senaste veckan och det låter verkligen som att det händer konkreta, positiva saker nu med din rehabilitering och möjligheten att stärka din hälsa för såväl nuet som framtiden!

Jag tror att det som ni pratade om sist på Smärtskolan är helt avgörande, att bli medveten om att man kan fokusera på hälsa och ökat själsligt och fysiskt välmående trots att man lever med kronisk smärta. Att det faktiskt finns möjligheter för att må bättre!

Det krävs säkert oerhört mycket av en person för att hitta nya strategier (och en grundläggande förutsättning är ju att hitta tiden och orken) men jag tror att människor som (medvetet eller omedvetet) låser sig fast vid sin sjukdomsbild (oavsett vad för sjukdom/sjukdomar man har) ganska snabbt riskerar dels att må sämre fysiskt men också har en ökad risk att gå in i en depression eller få andra psykiska besvär.

Jag håller tummar och tår nu för att din nya vardag med mindre arbete och mer tid för att bygga upp din kropp kommer att ge resultat och att du orkar hålla ut även om resultaten låter vänta på sig en tid!

KRAMAR

Anne-Lie sa...

Vilken snygg tunika, såg en liknande hos Her från Vila, till samma bra pris. Smet in där när maken var på Clas Ohlsson! Men jag köpte ingen, har köpt en nyligen till ett helt annat dyrare pris!

Njut av snön!
Kram

Therése sa...

Åh, den var ju verkligen jättefin!
Och visst är det väl bra när man kan välja ut sina egna julklappar ;-)
Det har jag också gjort (la precis ut ett inlägg om det)

Tittade också på Idol...och Jay är ju verkligen jättebra!
Andreas som åkte ut sjunger ju också väldigt bra...men kanske inte riktigt en idol på det viset!
Ha en härlig helg...Kram!

Ann-Louise sa...

Jättefin! Den skulle gärna få ligga i min julklapp också! Sönt köpa när man redan vet att man kommer att trivas!

Tror att din rehabilitering och terapi är supernyttig! Det är svårt att komma vidare när man drabbats (av något, sjukdom eller annat som tar på) man fastnar lätt i sina egna tankar och det blir svårare och svårare.
Är inne på Carolines tankar här ovan om att bli medveten och hur viktigt det är, fast man inte kan se resultatet på en gång.

Jag tror på dig Bella och hoppas du kommer stärkas av detta och får den tid du behöver för att må bra!

Stor kram!

Marie sa...

Ja det var en jättefin tunika!( finns mycket fint på Mandel)

Hoppas du har haft en fin lördag!
Kram

Kashaya sa...

Vad fin den var.=)