måndag 1 november 2010

Spegel, spegel på väggen där...


Är så nöjd med vår nya spegel som jag fyndade på ÖB i lördags, har inte riktigt bestämt mig för var den ska sitta ännu, men för 129 kr kunde jag inte motstå den... (Ser att spegeln ser lite mer guldig ut på fotot än den är, men så går det när man kommer på försent att man ska fota o det inte längre är något dagsljus ute och man inte är någon mästerfotograf... )Har börjat kika på tapeter till vårt "skräprum" som vi ännu inte är iordninggjort, vi har köpt ett mörkt trägolv som ska läggas in och jag funderar på om inte färgerna på tapeterna ska gå i något åt det här hållet...

När jag vaknade upp imorse funderade jag en kort sekund på om jag försovit mig då var så ljust ute, men icke... sommartiden är nu ett minne blott och visarna i alla våra klockor är förhoppningsvis tillbakadragna en timme i helgen och nog märks det att november gjort entré för fy så mörkt det blev tidigt nu på eftermiddagen.

Sitter och tittar på Sommarpratarna denna måndagkväll i väntan på att Hollywoodfruar ska börja om några minuter och konstaterar att en av veckans gäster Tina Ahlin är galet lik norska kronprinsessan Mette-Marit i profil... Nu ska det bli lite intressant att se vad den nya hollywoodfrun, Isabelle, hittar på i kvällens avsnitt, hon gav ju inte direkt det ödmjukaste intrycket i förra programmet...

Är en dålig bloggvän förtillfället då orken inte riktigt räcker till, men jag är snart tillbaka...

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Susanne sa...

Verkligen en jättefin spegel, den blev jag också sugen på nu men vart ska jag ha den ;)

Kramen

Mia sa...

JÄTTEFIN!!!

Tapeerna ser ljuvliga ut...

KRAM

Linruz sa...

Åhh vännen spegeln var ju ett riktigt fynd.
De är superfin.
Kram kram lina

Snäckskalsdalen. sa...

Fin ram och fin lampa ser jag också! Kul att kunna fynda.
Kram

Carolines hemligheter sa...

Hej vännen, vilket kap du gjort!!! Du kunde ju skrivit på bloggen att du köpt spegeln hos Bukowskis istället och lagt på några nollor, det hade säkert vi alla trott på ;-)

Den översta tapeten var verkligen jättefin, vart har du hittat dem? En tapet kan ju göra så mycket för en vägg eller ett rum, precis som gardiner och ljussättning!

Hoppas att du har en bra tisdag, massa kramar!

home by lina sa...

Fin spegel! Alltid kul att göra fynd :o) Ser ut att vara fina tapeter till det så kallade skräprummet oxå, det kanske inte blir så skräpigt ändå när det blir klart ;o) Ta hand om dig! KRAM Lina

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilket kap!! Rena fyndet! Jättesnygg

Källaren blev toppen, vilket grymt bra arbete ni lagt ner. Sånt golv har jag J:s morfar i sitt garage och det är praktiskt i källarutrymmen. Härligt att få ordning på grejerna!!

Kramar

(En fråga, fick jag en award av dig?, jag har varit lite frånvarande på bloggen och snurrar ihop det mesta ju nu, är inte otacksam;=) Ja försökte leta på din blogg men hittar den inte, så funderar om jag är helt ute och cyklar;)

Mia ☆ sa...

Vilken vacker spegel! Hade aldrig gissat på att den kom därifrån =)

Ha en mysig tisdagskväll, kram!

cecce sa...

Åh..tack för tipset om spegel!
Har varit på jakt efter en länge men nu vet jag var jag ska kika in:-)

Sköt om dej nu...ta det lugnt...och..gör så mycket du orkar. Det duger!

Kramar!

Att ha det gott sa...

Underbar En sån vill jag ha