söndag 14 november 2010

Halv Åtta-boken och trevlig Fars dag-middag...


Boken Halv åtta hos mig är det bästa ur matlagningsprogrammet där glada amatörkockar sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Fyra personer som aldrig tidigare träffats, har turats om att bjuda varandra på middag. Menyerna är lika brokiga som den skara människor som möts vid middagsbordet där alla sätter sin egen prägel på bjudningen. I kokboken hittar du 37 utvalda vinnarmenyer och 6 bonusfavoriter, alla provlagade av kocken Tove Nilsson. Boken släpps i bokhandeln under november och kommer säkert hamna på mångas önskelista!

Sitter och tittar på reprisen av Cougar Town efter att ha kommit hem från mina föräldrar för drygt en timme sedan där vi varit på Fars dag middag, mamma bjöd på supergod nötstek och det är bara så att när det gäller husmanskost så är mammas mat bäst!! Det var trevligt att få träffa familjen och umgås några timmar, pappa som arbetar här i stan träffar jag oftast en gång i veckan då vi går ut och äter lunch tillsammans på torsdagar, men mamma, lillebror och farmor blir det alldeles för sällan som jag ser även om det inte tar mer än en timme att åka hem. Eller "hem", det där blir alltid lika förvirrande för ska jag åka till mamma och pappa så säger jag att jag ska åka hem och när jag är där så är hemma vårt hus där jag och sambon bor. Tror inte detta är så ovanligt att man även som vuxen säger "hem" om sitt föräldrahem, eller?!

Imorgon väntar en ny arbetsvecka, på tisdag har jag möte med samordnaren i Bedömningsteamet och E som jag tror ska bli min handledare nu under rehabtiden, vi ska tydligen skriva någon typ av kontrakt, vet inte riktigt vad det går ut på, men det får jag förhoppningsvis reda på när vi ses och på torsdag är det andra träffen med Smärtskolan så det kommer vara fullt upp vid sidan av jobbet.

Nu vill jag avsluta med att önska er alla en mysig söndagkväll och sänder en tanke på fars dag till min svärfar i himlen som jag tyvärr aldrig fick möjlighet att träffa, du finns i våra tankar...

Kramar Bella  ♥

PS! Ni glömmer väl inte att tävla om två Sex and the City 2-filmer här! DS!

12 kommentarer:

Signe 1 sa...

Åhh den där boken vill jag oxå ha, den verkar superbra!:-)

Hoppas allt är bra med dig! För min del blir det ju inte mycket bloggande förtillfället, men jag kommer igen;-)

Ta hand om dig! Stora kramen S.

Mia sa...

Vill oxå ha den boken...

Trevlig söndag till dig med :)

KRAM ♥

cecce sa...

Låter som du haft en trevlig och msig farsdagssönag:-) Jag säger också "hem" om mitt föräldrahem. Tror faktiskt det ärganska vanligt! För mej är det liksom hemma, hemma:)

Läser dina senaste inlägg och känner din oro för hur allt ska gå och hur du ska orka. Jag förstår dej. Din situation är verkligen inte lätt. Hoppas du hittar kraften, motivationen någonstansifrån. Kanske är det så att träningen ger snabbt resultat så att du blir lite piggare, värken lite mindre så orken kommer...hoppas det i alla fall...
Jag håller tummarna! Jag tror på dej. Du klarar det!

Många styrkekramar till dej!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mysigt och träffa släkten, äta lite gott och umgås. Den boken tror jag blir bra, har ju sett en del avsnitt på tv. Och igår tittade jag på min film, var ensam hemma så det var jättekul med en ny film. Och vilka kläder dom har, wow!
Önskar dig en bra start på nya veckan.
Kramar
AnnaMaria

Jenny sa...

Hej Bella!
Jag gillar halv 8 hos mig så boken måste man ju bara ha:)

Hoppas det går bra med mötena nästa vecka!

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Anne-Lie sa...

Åh finns den som bok! I o för sig äter vi mest korv, pasta, köttfärsås och taco här hemma! Ha en skön vecka och lycka till!

Johi sa...

Den boken kan säkert vara bra att ha! Hmmm....jag undrar just om det finns flera smärtskolor....annars kanske du träffar min svägerska som börjat på nåt sånt i U-a. Isåfall är världen bra liten! Kram

Att ha det gott sa...

Den måste jag ha
Älskar programmet

Mia ☆ sa...

Ja, det är sällan något slår mammas (eller som i mitt fall även Farmors) mat när det kommer till husmanskost =)

Hoppas veckan går bra, massa kramar!

millandante sa...

Aha..., kanske en julklapp... tack för tipset!

Vad skönt det lät i bassängen... vi har nog plaskat i samma du och jag!:) Kommer ihåg när jag låg där utan att kunna simma men hur skönt det var att kroppen kändes så lätt! Hoppas att detta är en del av en förbättring för din kropp vännen!!

KRAM

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Hej hopp!

Vilken fin bild du har på bloggen :)

Brukar vara så att mammorna fortfarande är bäst på det här med husmanskost ;)

Hoppas att du får en riktigt bra vecka!

Kram Carolina

camilla sa...

Jaha kommer den ut på bok, perfekt! En julklapp som passar dem flesta! Tackar för tipset! Må så gott!