måndag 21 juni 2010

På mina sommarfötter...För pengar jag fick i födelsedagspresent köpte jag mig gladiatorsandalerna ovan i förra veckan, har haft ett par likadana innan och det var så supersköna att gå i så jag var så tråkig att jag köpte likadana då de gamla var helt utslitna...
Midsommarvecka och solen skiner, det tycker vi om!! Hoppas nu att det fina vädret håller i sig till helgen. En båttur till Gullholmen är planerad för våran del, det blir sillunch, traditionellt midsommarfirande med dans kring stången tillsammans med öborna på eftermiddagen och självklart grillning och lekar på kvällen. Vad har ni för planer för midsommar?
Har hamnat framför Lotta på Liseberg och dagens tema är sommardängor och alla gamla godingar som spelas väcker sommarkänslor hos mig, drömmer mig bort till varma klippor, vågskvalp och minns roliga kvällar med dans på borden på bl a Röde Orm i Grebbestad. Det slår mig att vi om drygt en vecka redan är inne i juli så det gäller att passa på att njuta av de fina sommardagarna för dagarna går som bekant fort...
Ta hand om Er!
Kramar ♥

7 kommentarer:

Mia sa...

Låter som en riktigt trevlig midsommar!

Vi ska stanna på ön och fira med goa vänner...

KRAM

cecce sa...

Hej!

Vilka snygga skor!!

Tittade precis på alla dina fina bilder från bröllopet. En del av dem har jag faktiskt inte sett tidigare så det var kul. Vilket fantastiskt bröllop!

Låter sm ni kommer få en fin midsommar. Själv kommer jag nog fira tillsammans med mina föräldrar och syster med familj. Normalt sett brukar vi vara på Aspö men tyvärr blir det inte så i år...

Sv: Jo..det var i Ängelholm vi var. Jag har bott och gått i gymnasiet där en gång i tiden:-) Håller med om att det är en trevlig stad, även om du har lite blandade känslor därifrån. Mina föräldrar bor någon mil bort bara:-)

Ha det så bra!!
Många kramar!

Bella sa...

Ååå, det låter härligt med en midsommar till sjöss! Med er fina båt kan det inte bli annat antar jag :-)
Vi åker ut till stugan med vänner och firar traditionellt med dans o sång kring midsommarstången, sill, potäter o jordgubbar.

Hoppas att solen är med oss, eller hur!

Kram till dig

Anna sa...

Jag har exakt likadan sandaler men jag har köpt mina på Åhléns och det står Complemente i dem. Skitsnygga och sköna är de!!

Uh-huh-me.com / Nettan sa...

Fina skor! Somriga :)

Låter som att du kommer få en härlig helg. Själv är man bortrest men brukar annars inte fira midsommar något särskilt.

Ha en toppenvecka! Kram!

jessi sa...

Jag brukar också köpa likadana skor som jag har för svårt hitta bekväma skor!!!

Ha en underbar dag, här lyser solen o det är jättevarmt, såå skönt att vara ute med barnen på jobbet!

KRAM

Anneli sa...

Hejsan.

Snygga dojjor!

Har något liknande och även min dotter.
Snygga och sköna!

Låter som om ni kommer ha en skön midsommar.
Hoppas på bra väder särskilt när man är vid kusten.

Vi firar på samma sätt som alltid....inget nytt!
Tillsammans med släkt och vänner och med mycket god mat.

Ha det gott,
Kram Anneli.