lördag 5 juni 2010

Fixarhelg...

Vilken underbar sommardag det varit denna lördag, är tillbaka i bloggvärlden igen efter en ofrivillig bloggpaus, har helt enkelt haft för mycket att göra, så tiden och orken har inte räckt till för att sitta framför datorn...
I torsdags var det studentfirande för grannarnas äldsta son och vi var drygt 40 personer som åt och drack gott av allt det goda som det bjöds på , blev en jättetrevlig kväll även om jag var lite nervös innan jag skulle gå in då jag inte kände någon med än grannfamiljen och lyckades så klart komma när alla står samlade ute i trädgården och utbringar en skål för den lycklige studenten, då kommer jag gåendes på grusuppfarten och alla gäster undrar så klart vem jag...

Fredagskvällen ägnades åt att tömma hallen på övervåningen som korgstolen nu står i från kartonger, väskor och säckar som var fulla med gamla kläder och skor, fick ihop inte mindre än 5 fulla stora sopsäckar med gamla kläder som antingen ska slängas eller skänkas, inte en dag för sent att göra den här rensningen, nu blev det ett par flyttlådor och några småpåsar kvar med saker som sparas...
Idag har jag varvat fönstermålning med sköna timmar i solstolen...
Det var äntligen dags att måla vårt fula bruna sovrumsfönster vitt...

Har en strykning kvar att göra under morgondagen, sen är det "bara" taklister och skjutdörrar som ska spikas och monteras, tror bestämt att sambon som är i Barcelona och roar sig ska få jobba lite när han kommer hem ;)

Blev som sagt en ofrivillig bloggpaus, det har varit både det ena och det andra som hållit mig sysselsatt så det var riktigt skönt att slå sig ner i soffan nu med en godispåse och Sommarkrysset på 4:an som sällskap. Var bjuden på tjejfest ikväll med utgång på Röde Orm i Grebbestad, men tackade nej då jag helt enkelt inte orkar. Känns trist då jag så gärna skulle åkt dit, men jag får hoppas på att det kommer fler tillfällen, sommaren har ju faktiskt bara börjat.
Sambon är i Barcelona och jag har fått rapporter om sol och bad på en 50 fots katamaran och goda middagar mm så han har det bra i Spanien, tror nog han skulle kunna tänka sig att skjuta på hemresan som är planerad till imorgon ett par dagar.
Såg på väderprognosen att det ska bli kyligare under måndagen då ett lågtryck drar in över landet söderifrån med regn, så imorgon tänkte jag måla sista strykningen på sovrumsfönstret och sen ska jag bara njuta av dagen, solstolen och en bok är det som lockar!
Nu ska jag läsa bloggar och passar på att önska er trevlig lördag!!
Kramar ♥

4 kommentarer:

Viktoria sa...

Vad fin detblev med fönstren! Vilken skillnad! Duktig du är! Nu fick man ju ideér :)

cecce sa...

Oj...du var flitig!!
Vad skönt att få rensat undan!
Jag vet en till som behöver rensa:-)
Inte klokt vad man samlar på sig!

Tycker också du kunde fått följa med till Spanien:-) Eller hur?
Sätt nu mannen i arbete medans du vilar ut i solstolen!!

Ha en skön söndag!
Kramar

Fånga dagen sa...

HEjord, Bella!

En Grebbestadsfantast till, kul. Ja det har blivit några danser på röde orms bord.
Vad nyttig du är hemma förstår att du har fullt upp med målning och allt men det är skönt när det är gjort.
Rensning av kläder är också en sak som gör gott för själen när det är gjort. Vad gör en bloggpaus ibland, inte mycket faktiskt.
Ha en skön söndag nuj
Kram Lena

Signe 1 sa...

Oj vilken superskillnad det blev med fönstren, me like!!:-)

Ja ibland har man helt enkelt ingen ork och det kan vara skönt att bara få vara också....

Ta hand om dig!

Kramkram Sofia