onsdag 30 juni 2010

Regnig onsdagsmorgon...Gårdagens 30 gradiga värme syns inte ett spår av idag då kvicksilvret i termometern knappt tar sig över 15 graders strecket och regnet står som spön i backen. Gråter inga tårar över regnet utan är snarare tacksam då min allergi blir mycket bättre när det regnar och vår häck som vi planterade tidigare i vår behöver verkligen vattnas efter de senaste dagarnas värmebölja så istället för ägna kvällen åt att vattna drygt 100 thujor kan jag nu hitta på något annat trevligt. Funderar på att åka förbi köpcentrat och spana in rean som tycks pågå i de flesta butiker för tillfället. Kanske kan man fynda någon fin sommarklänning inför den stundande semestern som börjar om drygt två veckor. Tänk att det redan är den 30:e juni idag, tycker sommardagarna rusar iväg i lite väl fort, bäst att passa på att njuta av dem och för er som inte är helt nöjd med dagens regn och inte har sett någon väderprognos kan jag glädja er med att det kommer bli riktigt högsommarvärme till helgen!!
Nu måste jag skynda iväg till jobbet och passar på att önska er en trevlig dag!!
Kramar ♥

5 kommentarer:

alegni sa...

ja usch, juni har gått alldeles ohyggligt fort. jag har åtminstone inte alls hunnit med än... jag vill så mycket, men hinner med så lite. allt är som vanligt, med andra ord ;)
vi har varmt, men lite muligt för tillfället. för en halv timme sedan sken solen fortfarande.
ha det gott! kram
ingela

Maria sa...

Jo jag är verkligen förtjust i att blanda gammalt och nytt i inredningen. Sen gillar jag spänningen och känslan av att gå på loppis och göra fynd! ;)

Ja vet! Kan knappt fatta att hela juni snart ha gått, vad hände!? Måste ta och andas och leva i nuet så att jag inte missar hela sommaren.....

Ha en riktigt fin dag du med!
Kram Maria

Signe 1 sa...

Jag är oxå glad över lite regn då vi precis har planterat 200 häckplantor runt trädgården:-)
Men till helgen ska det ju bli kanooonväder!!!

Ha en fin dag vännen!!

Stor kram Sofua

Annas inspiration sa...

Här regnar det inte i dag (kom regn & åska i natt), men det är skönt med en sval mellandag. Då kan man vara inne med gott samvete :-)

Blev det någon shopping?

Helt galet att det är den 1 juli i morgon!

KRAM & trevlig kväll

Carolines hemligheter sa...

Skall det bli värmebölja till helgen, det låter bra det :-) Då kanske jag vågar ta årets första dopp, nu är det ju knappt 18 grader i havet och det är flera grader för kallt för en nybliven badkruka som jag ;-) Annat var det dock förr om åren då man ju mer eller mindre bodde i havet från juni till augusti!

Ha en mysig kväll, kramar!