torsdag 10 juni 2010

Ett år äldre...


Vaknade imorse upp till skönsång ifrån sambon och blev gratulerad med frukost på sängen i form av en chokladbakelse och fick fina paket både av sambon och av A, en av mina vänners lille pojk som jag har ett extra gott öga till...


Ingen födelsedag utan jordgubbstårta gjord efter mormors gamla sockerkaksrecept och fylld med både vaniljkräm och mosade jordgubbar. Hade total idétorka när jag tidigare idag skulle hitta på någon mat att laga och bjuda mina föräldrar och bror med sambo på och fick då tips från en arbetskamrat på en jättegod potatissallad och tårta som jag sen tillagade och bjöd på, det blev jättegott så stort tack L för hjälpen, recepten kommer i helgen!!

Minns att min mormor alltid sa att ju äldre man blir desto fortare går åren, som liten kändes ju ett år som en hel evighet, nu bara springer dagarna, veckorna, månaderna och åren iväg i en rasande fart och jag tycker inte det var länge sedan jag fyllde år, men idag var det alltså dags igen och i år blir det till att byta ut siffran 1 mot 2 efter 3:an. 32 år är väl ingen ålder, men jag tror bestämt min uteblivna 30-års kris står och bankar lite på dörren så här ett par år senare, kan ha att göra med att alla mina vänner har eller väntar barn och jag funderar på hur det kommer bli med den biten för egen del då jag har sjukdomar som begränsar mitt eget vardagliga liv.
Har haft en jättebra födelsedag med både trevligt besök från vänner och familj, födelsedagstårta och presenter så nu är det ett trött födelsedagsbarn som krypa i säng och förhoppningsvis somna gott!!
Stort TACK till alla Er som gjorde min dag!!
Kramar

9 kommentarer:

Anna sa...

Grattis i efterskott. Tårtan ser jättesmaskig ut :-)

Linruz sa...

Stooort Grattis i efterskott vännen.
Kram Lina

vitagavlar.blogspot.com sa...

Grattis, grattis! 78:or är en fin årgång;-)
Kram Lisa

Nettan - uh-huh-me.com sa...

GRATTIS! Hoppas att dagen var underbar!

KRAM och trevlig helg

Susanne sa...

Grattis i efterskott!
Roligt att du fick en härlig dag

Kram

homebylina sa...

Många grattiskramar!! Vad roligt att höra att din dag blev bra :o) Själv har vi oxå smaskat jordgubbstårta då stora tjejn hade skolavslutning idag! Ha det gott och ta hand om dig! Kram Lina

jagochmitthem sa...

Grattis i efterskott!!!

Kram Annette

Zandra sa...

Men vilken härlig start du fick på din kalas dag, måste jag ju genast visa för Prinzen haha :-)
Är inte mkt för tårtor men den du bjöd på till middagen ser ju gudomlig ut! :-D
Ha en skön helg tjejen.
Kramar

Johi sa...

Stort grattis till dig! Dina tårtor ser underbara ut!