fredag 18 juni 2010

Redo för sommaren...


Under gårdagens sommaravslutning med jobbet så fick vi en liten sommarpresent, ett färgglatt badlakan och en uppblåsbar kudde att lägga i det medföljande frottéfodralet, perfekt för lata sommardagar på båten, TACK!!

Ikväll har vi varit ute vid båten och fixat lite och det kändes så hemma att efter ett års frånvaro återigen gå ner till vår båtplats och hälsa på båtgrannarna och bara känna havsvinden i håret...


Hoppas på en sommar med klarblå himmel med inte ett moln så långt ögat kan nå för att citera Tomas Ledin...


Med en tår i ögat sitter jag nu hemma i soffan efter ett par timmar ute i båten tillsammans med sambon och har precis sett den fina och lite känslosamma avslutningen på konserten för Viktoria och Daniel, sambon skrattar åt att sitter här med en och annan tår i ögat och är så "känslig", men kärlek är vackert och så lyckliga som de blivande brudparet såg ut under konserten kan man inte bli annat än varm i hjärtat, härligt att se dem lysa av glädje och jag önskar dem all lycka imorgon!!
Hade en jättetrevlig kväll igår med arbetskamraterna, någon vinst i bowlingen blev det inte, men fram tills jag stukade handen så gick det helt okej. Maten som det bjöds på fick toppbetyg av oss alla och för en del blev det en sen kväll, jag och några andra tackade för oss vid halv nio-tiden.
Önskar er alla en riktigt trevlig helg!!
Kramar ♥

1 kommentar:

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Vilken fin present du har fått!

Vad skönt att ni fick igång båten och kom ut på en premiärtur.

Hoppas du får en fin dag
Kramar