måndag 14 juni 2010

Bröllopsveckan!!


Min fina bukett med 32 rosor som jag fick av sambon på födelsedagen i förra veckan står fortfarande fin på vårt matbord...

Önskade mig en ny ansiktscreme i och fick denna ifrån Biotherm i present, någon som har provat den? Är det någon som har tips på en bra ansiktscreme mottages detta tacksamt!!


Så var det måndag igen och helgens höstväder tycks att dragit vidare och här på Västkusten vaknade vi upp till sol och hyfsade temperaturer denna morgon. Att det nu bara är några få dagar kvar tills Kronprinsessan Viktoria står brud och får sin Daniel under lördagens bröllop är svårt att undvika, på tv, radio och i alla tidningar är det årets bröllop som toppar nyheterna. Jag kommer sitta bänkad framför tv:n på lördag och följa festligheterna och känner jag mig själv rätt så kommer jag se på ett eller annat inför-program i veckan också.

Nu ska jag rusa till jobbet och kicka igång veckans första arbetsdag!

Kramar

4 kommentarer:

home by lina sa...

Fint med röda rosor! Jag har ganska känslig hud så då passar Dermanords hudvårdsprodukter bra, fräsch doft och inga kemiska onyttiga tillsatser. Ha en bra "bröllopsvecka" ;o) Kram Lina

Johi sa...

Biotherms produkter hade jag mkt förr och då just den krämen. Jag gillar den och älskar doften. Just nu kör jag på Cliniques grejer också dom bra men lite dyra. Ett budgettips tycker jag är Garnier och deras kräm (ultra lift pro-?) som Pernilla W gör reklam förär go.

Jag kommer nog också kolla på bröllopet en del. Just i år är det ju spännande eftersom man själva varit i bröllopssnurren men sen är jag ju jämnårig med Vickan med så hon har ju alltid varit med på nåt sätt *haha* Kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jag jobbar på lördag men kommer väl troligen se själva bröllopet på TV... Är inte jätteintresserad men är rädd att jag ångrar mig, det är ju ändå en STOR grej som inte händer allt för ofta!
Ha en bra arbetsdag! Kram Lisa

Maria sa...

Jag har haft den där ansiktscremen och jag gillar den verkligen! Har för tillfället någon hudvårdsserie som min vän, som jobbar med sådant, rekommenderat. Den heter Exuviance.

Hoppas det går bra på jobbet och att du får en fin vecka!

Kram Maria