torsdag 3 juni 2010

Lunchdate med trevligt sällskap...


Tisdagens lunchdate var lille A och stora tjejen E och deras goa mammor och igår mötte jag upp T och hennes lilla 2 månaders gamla dotter R för en trevlig lunch på stan, brukar försöka ha med mig lunchlåda, men ibland är det gott att lyxa till med en långlunch på stan med trevligt sällskap...

Vaknade upp till ännu en solig och varm dag för en liten stund sedan, klarblå himmel och strålande sol så bättre studentväder kan man inte önska sig. I eftermiddag släpps alla nybakade studenter ut här i stan och jag som har mitt kontor mitt i stan får med all säkerhet även i år höra en hel del både skönsjungande och skrålande studentsånger under dagen. Kan inte låta bli att bli lite nostalgisk varje år vid den här tiden och minns det som igår dagen jag själv tog studenten och även om det nu börjar bli ett antal år sedan så kan jag fortfarande känna den glädje jag kände den lyckliga dagen för drygt 10 år sedan. Så ung och förväntansfull man var, önskar alla studenter en riktigt härlig och oförglömlig dag med många skratt och kanske en och annan glädjetår denna fina juni torsdag.
Sambon sitter i skrivande stund på flyget från Köpenhamn till Barcelona och jag ska göra mig färdig och åka in till jobbet för ännu en dag bakom skrivbordet!!
Kramar

5 kommentarer:

alegni sa...

här i landet är det studentdimission på lördag. vi väntar med spänning på den dagen eftersom vi har en egen student i familjen :)
ha det gott i sommarsolen!
kram
ingela

Susanne sa...

Vilka små sötingar!
Visst är denna student härlig, jag minns det som igår fast jag blivit så gammal ;o)
Nästa vecka ska vi hem till Norrköping då våran minsting tar studenten :o) Då blir det fest och god mat hos min mamma. Hoppas också att vädret håller i sig!!!
Fick du inte följa med på resan ;o)

Kramen

Anonym sa...

Oj oj vilka små sötisar!!!
Underbart!


Kram/Mira

Carolines hemligheter sa...

Mysigt att jobba mitt i stan och perfekt när lunchdejter skall bokas in :-) Vad är det du jobbar med om man får fråga, nyfiken i en strut ;-) Har säkert läst det på bloggen tidigare men minns inte...

Hoppas att du får/har en skön fredag och att solen strålar över er idag också, kramar!

cecce sa...

Hej!
Visst blir man nostalgisk!!
Student tiden var en härlig tid i livet. Bekymmerslös liksom!

Jobbar i studentstaden Lund och nästa vecka lär man knappt komma fram på eftermiddagarna när de olika skolorna firar studenten!!

Hoppas du har en fin fredag i sommarvärmen!!

Kramar