måndag 4 april 2011

Ta i trä...


Träskor med höga klackar och skinnremmar fick följa med hem ifrån Åhléns idag...

Det har inte och kommer inte bli mycket shopping för min del den här våren, men dessa kunde jag inte motstå, tror jag kommer få stor användning av dem i sommar...

Äntligen så har solen hittat tillbaka till Västkusten under eftermiddagen efter några disiga och dimmiga dagar där regnet konstant hängt i luften. Efter jobbet så har sambon rengjort dammen här hemma och tro det eller ej, men våra sju guldfiskar har överlevt ännu en vinter trots ett tjockt istäcke på dammen och för drygt en månad sedan så slutade dessutom pumpen att fungera så det är sega små rackare till fiskar som vi har, och så små är dem förresten inte längre heller, de har växt till sig till mer än den dubbla storleken från det att vi köpte dem. Sambon läste på lite på nätet och den äldsta kända guldfisken blev en bit över 40 år, men normalt om dem sköts rätt så blir de mellan 20-30 år och med tanke på den stora djurvän som bor i sambon så kommer nog fiskarna att både leva och bli väl omhändertagna i många år fram över.

Nu blir det Bachelorette på tv:n, måste ju spana in hur det går för vår gamla granne om han vinner Fridas hjärta eller om han får packa väskan och åka hem.

Kramar Bella

2 kommentarer:

Mia sa...

Ååååå va fina !!!

Kram

Susanne sa...

Snygga, dom kommer du säkert få stor användning av :)

Kram och sov gott