lördag 9 april 2011

Härlig vårdag... Här är det fortfarande ett gäng lastpallar som agerar trappa in till vårt hus, men snart är det dags att dra igång projektet med att bygga trappa och altan då marken nu satt sig efter dräneringen och tjälen gått ur marken. Är glad att sambon satte fast våra gamla trappräcken på pallarna innan vintern med tanke på hur isigt och halt det varit de senaste månaderna och glad blev jag även av den fina blomman vi fick av mina föräldrar idag, TACK!! Jag har inte brytt mig om att köpa några vårblommor med tanke på hur det ser ut framför vårt hus så detta var mer än uppskattat!

Krokusarna har slagit ut vid garageväggen senaste dagarna och visst är det härligt att för varje dag som går se allt mer färgprakt ute i naturen...

Vilken underbar vårdag det varit denna lördag, kanske kan verka galet, men jag har inte varit ute speciellt mycket idag utan istället tillbringat min lediga tid med frukost på stan tillsammans med goda vänner och sen ett besök på köpcentrat i grannstaden där jag mötte upp mina föräldrar för lunch och så blev det så klart lite butiksspan och ett och annat köp. Den här dagen var precis vad jag behövde efter en vecka som varit tuff på flera sätt. Jag skulle naturligtvis gjort mer nytta här hemma, med ett hus finns det alltid saker att göra, men ibland behöver man få komma iväg och helt enkelt samla kraft och energi genom att träffa vänner och göra avkopplande saker som att gå i butiker i lugn och ro, och visst är det så att man i alla fall för stunden kan bli lite lyckligare och gladare av shopping ;)

Sambon har påbörjat vårrustningen av båten och den är nu tvättad och kapellen impregnerade och sambon som gillar att räkna ut hur mycket arbete han har framför sig kom igår kväll fram till att han hade 37 m2 han skulle gå över fyra gånger med olika medel, hälften är nu gjort. Imorgon blir det till att fortsätta med detta för sambon och själv tänkte jag tömma båten på våra saker, städa och bära ut dynorna så förhoppningsvis är det inte så mycket arbete kvar med båten efter den här helgen.

När energin inte finns till mer än det mest nödvändiga så är bloggandet och bloggläsningen helt naturligt något som får stå åt sidan och i veckan som gått har jag uppdaterat min egen så gott jag orkat, men inte kikat in till er så som jag brukar och vill göra, men nu tänkte jag försöka läsa ikapp i alla fall en del av allt jag missat och vill passa på att tacka för era kommentarer här på bloggen som alltid är lika uppskattade!!

Hoppas ni haft en toppendag och får en trevlig lördagkväll!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Låter som att du haft en toppenlördag! Vi har också haft det gott och testat på livet som familj utanför hemmet :)

Hoppas att du får en lika härlig söndag, vädret ser onekligen ut att bli strålande igen!

Ta hand om dig! Kram

Fröken Tindra sa...

Härligt att komma iväg och tänka på annat!
Ha en bra söndag!
Kram!

Maria sa...

Åh så fint! Lite blommor gör nog susen på lastpallarna! ;) Låter som du haft en mysig lördag! Bullarna såg riktigt goda ut också!

Hoppas att du får en fin söndag också!

Kram Maria