tisdag 26 april 2011

Dagen efter...


I min bror och svägerskas trädgård fanns det när de flyttade in för snart två år sedan i princip ingen gräsmattan utan hela trädgården var fylld med växter och blommor i alla dess färger och storlekar, det var i ärlighetens namn lite för mycket, man kunde inte se allt det fina för att det ena skymde det andra...Det har rensats och röjts med hjälp av både handkraft, grävmaskiner och traktorer...Men självklart har en del blommor sparats och jag kunde inte låta bli att fota några lite av deras färgprakt i rabatterna när vi var där i påskhelgen, och jag längtar tills vi är färdiga med altanbygge och återställningen i trädgården, då blir till att dra på sig trädgårdshandskarna och fixa med lite nya blommor även hos oss...

Det är dagen efter en skön påskhelg som bjudit på påsklunch hos föräldrarna, sol och sommartemperaturer, målning, målning och lite mera målning och imorse när det återigen var dags att stiga upp när klockan ringde kvart i sju efter fyra dagars ledighet var trött bara förnamnet på vad både jag och sambon var och det var väldigt lockande att ligga kvar i sängen under täcket... Fysiskt arbete även om det inte är så tungt, som att måla, gör jag inte ostraffad, idag mår kroppen därefter, den är trött, öm och svullen, huvudet dunkar och tröttheten är förlamande så det är inte så mycket annat att göra än att stanna upp och lyssna på kroppen. Har jobbat som vanligt och hjälpligt orkat med bassängträningen uppe på sjukgymnastiken innan jag stupade i säng när jag kom hem. Hann med en snabb toppning av håret på lunchen vilket var mer än välbehövligt så nu känner man sig lite fräschare igen, fattas bara lite slingor i utväxten, men det får vi ta en annan dag. Nu är det snart dags för veckans avsnitt av favoritserien Desperate Housewife och sen väntar sängen min del!

Hoppas ni haft en bra start på veckan och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Helene sa...

Vilka fina blommor !!
...och fin blogg = ))
Ha en fin onsdag imorgon !!
Kram Helene.

Maria sa...

Huvva vännen, hoppas du mår bättre och är lite piggare i morgon i alla fall. Så fin er nya båt är, kan tänka mig att det kommer bli många härliga timmar i den i sommar.


Stor kram till dig!

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Hoppas att du känner dig bättre när du vaknar. Önskar dig en fortsatt fin vecka!
Hos oss blir det sjösättning till helgen, längtar ut på böljan den blå...
Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Vilka fina blommor! Spännande att få fixa er trädgård framöver. Vi har ju en jättestor trädgård att fixa så småningom i Blåvik. Har värsta planerna med man får se det långsiktigt. Man ska ju ha tid, det ska klara sig ganska bra utan tillsyn och inte gillas av rådjuren!

Trist att kroppen säger ifrån varje gång du anstränger dig. Hoppas du känner dig bättre idag!

Stor kram
Helena

Mia sa...

Hoppas du känner dig bättre ♥

Fina bilder på fina blommor! VÅÅÅÅÅÅR!!

Kram

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Hoppas att du känner dig bättre idag, kan förstå hur tungt det är för kroppen :(

Mysigt att fixa i trädgården, det ska vi göra i helgen men även där ingår ju en del måsten som inte är jätteskojsiga :)

Hoppas att du har en toppendag! Kram