fredag 15 april 2011

Efterlängtat brev...


Idag kom ett efterlängtat brev i från Försäkringskassan där det stod så här...

Försäkringskassan har beslutat att du får sjukpenning i förebyggande syfte perioden 1 november 2010 - 30 juni 2011, i den omfattning som behandlingarna pågår. Detta gäller under förutsättning att du har en sjukpenninggrundande inkomst

Fick som jag skrev tidigare i veckan ett muntligt besked av min handläggare om att jag blivit beviljad förebyggande sjukpenning, men det har känts viktigt att få det på papper, svart på vitt helt enkelt för att riktigt våga tro på det, nu har jag det och det känns skönt. Nu ska jag bara fylla i ytterligare lite papper och sen kommer det förhoppningsvis göras en utbetalning för den tiden som varit. Det inte jättemycket pengar det handlar om då sjukskrivningen är på 25 %, men de kronor jag har rätt till är väl så välkomna då jag dessutom är tjänstledig 25 % av min heltidstjänst och framförallt känns det viktigt att jag kan fortsätta på min rehabträning som min kropp så väl behöver.

Fredagkvällen blir både stillsam och tidig för vår den, en medköpt sallad från favoritstället Coffeeroom fick bli kvällens middag och imorgon kl nio kommer traktorn som ska hjälpa oss att dra gamla båten till varvet där den ska sjösättas i början av nästa vecka, känns vemodigt, men samtidigt skönt framförallt för sambon att arbetet med den nu är klar och har vi tur så kan vi få hämta nya båten innan påsk.

Hoppas nu att ni alla får en riktigt skön fredagkväll och så håller vi tummarna för att vi vaknar upp till en solig och varm vårdag imorgon!!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Cicci sa...

Vad glad jag blir för din skull! Det var verkligen på tiden att du får lite medvind i livet.

Jag hoppas att ni har haft en solig vårdag. Själv ser jag bara gråa moln på himmeln.

Kram

Anne-Lie sa...

Hoppas att du har haft ett härligt vårväder, skönt att få krattat lite trädgården!

Skönt att det är klart med FK!

Kram Anne-Lie