torsdag 28 april 2011

Lunch i solen och en nyans ljusare...


Tror jag skulle kunna vänja mig vid kortveckor som denna där första arbetsdagen är tisdag, dagarna rusar förbi och det är redan torsdag idag och på torsdagar brukar jag och pappa gå ut och äta lunch tillsammans, trevligt som vanligt var det idag och för första gången denna vår så satt vi ute i solen och åt nere vid hamnen här i stan...


Uppskattar alla fina blommor som finns planterade i krukor och olika formationer i rabatterna runt om i stan nu...


Även bladen på nästan alla träd har börjat slå ut...


Nere i hamnen ligger båtarna längs med kajen och det nästan svårt att föreställa sig att det bara är veckor sedan isen fortfarande låg tjock här inne...

Torsdag innebär jobb i 2,5 timme för min del för att jag ska ha möjlighet till att gå på bassängträning eller annan sjukgymnastik och dessa dagar är guld värda då jag mår så bra av att få röra min kropp på ett skonsamt sätt. Idag blev det bassängträning i varmvattenbassängen och idag var det lite extra varmt och gott i vattnet, vilket är välgörande för mina ömma muskler och leder och med tanke på hur trött jag är för tillfället var det gott att få ett par timmars extra vila idag. Tanken med min förebyggande sjukpenning är att jag ska träna fysiskt, men även ha lite extra tid för återhämtning efter träningen och det upplägget fungerar bra. 

När jag vaknade efter att ha sovit gott några timmar och fått välbehövlig vila frostade jag av frysen och städade ur kylskåpet, har skjutit på det ett tag, men kände att NU måste det göras och efter att även ha gjort lite ljusa slingor i utväxten så känns det som att denna trögstartade torsdag blev ganska produktiv till slut och det är alltid gott att kunna bocka av några måsten!

Nu säger jag go natt och hoppas ni alla får sova gott!

Kramar Bella  ♥

4 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Att bocka av "måsten" är så befriande. Jag har lätt för att skjuta upp saker som egentligen inte alls är så jobba när man tar tag i det, typ städa kylskåpet.
Fina härliga bilder, den här årstiden är bäst tycker jag, När man har hela sommaren framför sig....
Stor fredagskram från mig!
Helena

Nazima sa...

Hej!

Tack för din hälsning hos mig.
Dennna veckan har verkligen rusat fram, precis som du skriver det är lite svårt att"vänja" sig :-) Vilka härliga bilder från "din" stad, känner igen mig mycket väl då jag gick i gymnasiet där :-)

Vilka härliga bilder, kanske man skulle ta tripp dit upp snart, var alldeles för längesen nu....
Ha en go helg!
KRAM

Lena S sa...

Ja, tänk om man alltid kunde jobba 4 dagar och va ledig 4. Då kanske man skulle kunna ha ett liv också.

Ha en bra fredagskväll!

Kramis

Marias Collage sa...

Härligt att lucha tillsammans :)
Ja även jag känner igen min gamla skolstad! Sällan man är där numera, i alla fall och går omkring.
Ja tänk, kortare arbetsvecka hade innburit mycket positiva saker, men jag har ju haft en mjukstart nu ändå.
må gott!