lördag 16 april 2011

Kryddstarkt hos IKEA...

Kryddstarkt är IKEA:s nya och tillfälliga designkollektion med inspiration ifrån Indien och Vietnam och som har tillverkats i en begränsad upplaga. Till exempel finns den röda rottingfåtöljen ALBACKEN på bilden ovan bara i 432 exemplar...Kryddstarkt släpps på åtta utvalda varuhus torsdagen den 5 maj. Alla som är medlemmar i IKEA Family och bor nära något av de åtta varuhusen kommer att få inbjudan till förhandsvisning och möjlighet att handla kollektionen först av alla. Kryddstarkt kommer att säljas i butikerna i Kungens kurva i Stockholm, Barkarby i Stockholm, Uppsala, Västerås, Bäckebol i Göteborg, Kållered i Göteborg, Helsingborg och Malmö...

Kollektionen skapades under en två veckor lång och äventyrlig designresa i Indien och Vietnam och tillverkades sedan direkt på fabriksgolvet...

Under en bilfärd mellan Dehli och fabriken såg man t ex sängar - utomhus! och gjorde en egen tolkning som blev det låga bordet ALBACKEN som ni ser på bilden och som har flera användningsområden, varför inte använda det på terassen att sitta på med ett gäng kuddar...Idén med kollektionen var att skapa roliga och oväntade saker som sticker ut och kollektionen är full av just roliga detaljer, lampskärmar har vrängts in och ut, ett bord har fått ett halsband i trä och avtagbart lockk mm...Färgerna är annorlunda i Indien än här hemma och genom att titta på husfasader, kläder, blommor mm så hittade desigerna en färgskala och skapade en kombination av färger som håller ihop kollektionen...

Priserna är okej på kollektionen och den här strandväskan blir din för bara 19 kr!

Bjuder på lite färgstarkt ögongodis så här på lördagkväll och passar samtidigt på att önska Er en trevlig kväll och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Åh, hade jg inte en aning om, vilka snygga möbler!! Måste jag spana in närmare....

Kram, ha en go söndag!

Susanne sa...

Jag bara älskar IKEA och deras sortiment :)
Jag tror att hela vårat hem kommer från detta varuhus och så har dom bra priser så att man kan byta ut ofta ;)
Ha en jätteskön söndag och hoppas solen skiner på dig med.

Kramen

mylovelygrandma sa...

Hejsan Bella! Jag gillar såklart bilden med turkosa möbler.. tokigt glad i turkost :) roligt att du gillade min margarinlåda! de gör jag med.. lite annorlunda storlek och lite kul att pappa haft den när han var liten.. : Ha en super fin dag! Kram!

Ann-Louise sa...

Fina grejer de kommer få in! Älskar egentligen färg men kan inte få till det hemma där det är mer vitt.... (Är du sponsrad av IKEA ha ha annars skulle du ha del av deras vinst) ;-)

Grattis till din seger över FK!! Eller seger och seger -din rätt! Hoppas det fortsätter efter juni också så du slipper kriga igen?!

Ha en fin söndag!
Kramar

alegni sa...

det där låga bordet är kanonfint!
jag fick en liten leverans från ikea i går, men den innehöll bara porslin. inga möbler, för här är det fullproppat i varje hörn ;)
ha en fin fortsättning på söndagen!
kram
ingela

Linda - Harmony Home sa...

Vilka läckra möbler! Kul med lite färg.

Kram /Linda

Caroline sa...

Vad spännande och härligt med färgklickar!

Önskar dig en skön vårdag
Kramar C