onsdag 20 april 2011

Hej då Bella II...


Idag har vi sagt hej då till Bella II som nu ligger på plats ute i hamnen tillsammans med de andra båtarna som också är sjösatta. Än så länge ligger de flesta båtarna fortfarande på land, men det lär det bli ändring på efter helgen som med all säkerhet kommer bli den stora vårrustarhelgen med utlovat kanonväder och långledighet...

Det är bara att erkänna att det är med lite sorg i hjärtat som vi nu lämnat över vår gamla båt till de nya ägarna, många sköna stunder har vi haft och en mer praktisk båt är svårt att hitta, men var sak har sin tid och imorgon åker vi och hämtar nya båten i Kungälv som är mindre och mer en sol- och badbåt, vilket är precis det vi vill ha just nu då vi har ett hus som kräver mer tid än vi kan ge det med en bobåt vi vill vara ute med nästan varje helg och hela semestern om vi har den så det här kommer bli bra, men det är klart att det är lite separationsångest. Sambon åkte med nya ägarna ut idag och nu ligger båten på plats ute i hamnen och jag både hoppas och tror att de nya ägarna kommer att trivas i sin nya båt!!

En lång dag är nu slut och jag ska krypa i säng innan jag somnar sittandes här i min fåtölj, några fler välformulerade och läsvärda rader klarar jag inte av att plita ner denna onsdagskväll!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Maria sa...

Tack vännen för din kommentar. Idag blev en bättre dag och imorgon bestämmer jag att det ska bli en riktigt bra dag.

Förstår att det känns lite i hjärtat att lämna över båten men er nya blir säkerligen perfekt för er i sommar!

Stor kram till dig och glad påsk!

En Vacker Vardag ♥ sa...

Hejsan! Hittade din blogg och ville lämna ett spår. Kommer snart tillbaka och hälsar på.

Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Förstår att det gör ont att lämna något man tyckt väldigt mycket om. Men som du skriver har ju allt sin tid och det är dags för en ny period. Ni kommer säkert att bli jättenöjda med den nya båten oxå!
Hoppas ni får en härlig påsk med massor av sol och värme.
Stor kram
Helena

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan ett tag sen jag lämnat kommentarer men ibland behövs en bloggpaus! Förstår att det inte känns skoj att lämna från sig båten men ni har ju en ny båt ni slipper ut på havet med :) Önskar dig en Glad Påsk!

Nettan - uh-huh-me.com sa...

Förstår att det känns trist med båten men ni kommer säkert att trivas utmärkt med den nya :)


glad påsk och ha en härlig långhelg!